PR
BIPA FASHION.HR

Veliki povratak na modnu scenu: Varteks se prvi put predstavio na Tjednu mode

Prvi put u povijesti Bipa FASHION.HR-a muška moda bila je u prvom planu jer je poseban dio programa pod zauzeo FHR MEN i tako okupio četiri poznata dizajnerska imena koji su prezentirali svoje muške linije.

Najnovije kreacije brendova Spirit by T.B., Boško Jakovljević, Robert Sever i modna kuća Varteks zavladale su pistom i izazvale ovacije publike, među kojima nije nedostajalo poznatih muških imena domaće scene.

Čast da prvi otvori FHR MEN program i tako prezentira svoje kreacije pripala je modnom brandu Spirit by T.B. Dizajner Tomislav Bahorić naglasak je stavio na tamne boje. U kolekciji Spiritosophy nosilac proljetne modne priče je plava boja koja se uklopila s cvjetnim printom i sirovim kožnim rubovima, dok je asimetrija okosnica cijele odjevne linije.

PR
Spirit By T.B.

Večer se nastavila u edgy tonovima revijom poznatog beogradskog dizajnera Boška Jakovljevića. Prepoznat po kreacijama od visoko kvalitetnih materijala, Boško stvara odjeću s komercijalnim karakterom. Kreirao je modnu kolekciju namijenjenu muškarcima i ženama. Factory by Boško linija odiše svježinom i buntovničkim duhom, a avangardni odjevni predmeti namijenjeni su ženama i muškarcima koji ističu individualnost, seksepil i autentičnost.

PR
Boško Jakovljević

Modni dizajner Robert Sever dan prije otvorio je Bipa FASHION.HR ženskom linijom, a sada je prezentirao je i svoju mušku kolekciju. Za Jean Luc kolekciju inspiraciju je za stvaranje iz svog vlastitog načina odijevanja u mladosti – zaneseno, umjetnički i slobodno.Predstavio je široku paletu odjevnih komada - od košulja, hlača, kratkih hlača, do prsluka, parki i ogrtača.

PR
Robert Sever

Veliki povratak na scenu ove sezone ima modna kuća Varteks. Na pisti su se tako mogli vidjeti vrlo klasični komadi odjeće izrađeni od vune, ali i ležernije odjevne kombinacije od prirodnih tkanina poput lana, pamuka ili mješavina s vunom koje zadržavaju elegantnu formu. Varteks nije zaboravio ni na mlade muškarce koji biraju svoja prva odijela za posebne prilike pa je tako u sklopu FHR MEN programa prezentirana i YOUNG linija odijela.

PR
Varteks

Linker
16. travanj 2024 14:08