ručni rad

Veliki uspjeh Ivana Alduka: Pogledajte njegovu haljinu koju je američka voditeljica nosila na dodjeli Zlatnih globusa

Američka TV voditeljica Bianca Rae pozitivno nas je iznadila odabirom haljine za dodjelu Zlatnih globusa, održanih u nedjelju na Beverly Hillsu. Nosila je, naime, kreaciju hrvatskog dizajnera Ivana Alduka.

"Novinarka i voditeljica Spectrum TV iz LA-ja, Bianca Rae, sa svojim je stilistima izabrala ovu moju raskošnu haljinu od delikatne čipke i svilenog, vezenog tila. Nisam ni slutio, informaciju da će nositi moju kreaciju dobio sam netom prije početka eventa jer se zvijezde vrlo često predomisle oko toga što će odjenuti," rekao je ponosni dizajner Ivan Alduk.

Dodao je da su ovu haljinu ručno izrađivali i vezli više od stotinu sati, što je doista odlika visoke mode. "Rezultat je divan i fitting je odrađen maestralno, što je meni uvijek jako bitno. Mislim da je ovo izvrsna reklama za moj rad i za našu zemlju," dodao je.

Dan ranije, glumica Azie Tesfai poznata po ulogama u serijama "Supergirl" i "Jane the Virgin" odabrala je Aldukov azurno plavi model za humanitarnu večeru neprofitne umjetničke udruge The Art Of Elysium.

Njegov je potpis nosila i reperica Saweetie koja je odabrala transparentnu crno-puder haljinu, čime dizajner niže uspjehe iako je suradnju sa stilistima poznatih osoba počeo tek nedavno.

"Suradnja sa stilistima je počela na njihove brojne upite prije dva mjeseca i rezultatima i samim reakcijama smo izuzetno zadovoljni. Divan je to početak godine," rekao je dizajner.

Linker
12. travanj 2024 07:56