Victoria Beckham
 ACAU / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
STUDENTI REŠETALI BECKHAM

Potpuno iskrena Vicki: 'Usko i strukirano podizalo mi je samopouzdanje, ali strahovala sam dosta dugo'

Bivša pjevačica i modna dizajnerica slovi za veliku ljubiteljicu mode i o tome govori s velikom ljubavlju, a posebno voli znanje prenositi na nove generacije. Proteklih je dana odgovarala na pitanja studenata mode sa svih strana svijeta, povezanih u jedinstveni projekt 'Graduate Fashion Week' i proanalizirala svoj modni stil od 'Spice Girls' do danas.

Victoria Beckham (46) proteklih dana ima pune ruke posla. Osim što promišlja svoju novu kolekciju i bavi se strateškim radom i dogovara sa svojim timom nove ciljeve, uvijek nađe vremena i za nove mlade nade s kojima posebno voli komunicirati i razmjenjivati ideje.

Ovoga su je puta mladi iz čitave Velike Britanije zasuli pitanjima, a ona je vrijedno odgovarala, sve to u sklopu 'Graduate fashion weeka', koji okuplja mlade modne studente širom svijeta.

HOLLYWOOD, LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - NOVEMBER 19: Victoria Beckham seen at Jimmy Kimmel Live! on November 19, 2019 in Hollywood, Los Angeles, California, United States.,Image: 483811112, License: Rights-managed, Restrictions: *** Australia Out ***, Model Release: no, Credit line: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia
Image Press Agency / ddp USA / Profimedia
Odgovaravši na pitanja studenata otkrila je neke nove modne detalje.

Jedna učenica pitala je o njezinom osobnom stilu, pa se Beckham prisjetila početaka i svoje osobne modne evolucije.

Iznenadila svojom iskrenošću

"Kad sam bila u Spice Girls svakodnevno smo bile okružene stilistima koji su odijevali grupu, ali u privatnom životu nikada nisam koristila stilista, nosila sam puno strukiranih haljina s korzetima, neke od tih opravica imam još uvijek kod sebe, no moj osobni stil s vremenom je postao sve opušteniji", rekla je Victoria.

Zatim je iznenadila studente i upotpunila svoj odgovor. "Gledajući unatrag, pretpostavljam da je ta kratka odjeća bila odraz moje nesigurnosti, a i nekada sam se pitala i strahovala, zar ću zauvijek nositi takvu usku odjeću", rekla je Beckham.

Image: 520203918, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Featureflash Film Archive / Alamy / Alamy / Profimedia
Featureflash Film Archive / Alamy / Alamy / Profimedia
Posebno se osvrnula na svoj modni stil kao ''Spajsica''.

Drugoj studentici, otkrila je, da kako joj je posao napredovao postajala je sve veća i veća gužva i tako je ona bez nekog velikog plana promijenila stil.

"Jednostavno ne mogu trčati po svom modnom ateljeu i raditi sve u visokim potpeticama. Puno žongliram, biti mama, biti supruga, voditi modni brend, sve je to jako zahtjevno", rekla je nekadašnja Posh Spice.

Prilikom jednog pojavljivanja na New York Fashion Weeku sablaznila je posjetitelje i fanove koji su je očekivali vidjeti tip-top sređenu kad ono: "Ja sam se pojavila u muškim hlačama i tenisicama, svi su poludjeli i govorili, pa ona nosi tenisice", kroz smijeh je odgovorila studentima na online webinaru.

01/27/2020 EXCLUSIVE: Victoria Beckham is spotted out and about in Central London. The 45 year old fashion designer wore bright yellow neon Reebok trainers, black puffer jacket, matching leggings, and a baseball cap.,Image: 495083919, License: Rights-managed, Restrictions: Exclusive NO usage without agreed price and terms. Please contact sales@theimagedirect.com, Model Release: no, Credit line: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
Iako poznata po visokoj modi ni ova opuštajuća joj nije strana.

Za kraj druženja sa studentima osvrnula se i prisjetila svojih uspona i padova kada je riječ o modnoj industriji: ''Uvijek kažem da mogu podnijeti greške koje sam napravila, ali ne i pogreške u kojima nije bio prisutan moj instinkt'', završila je Victorija.

Čitajte i:

Torba kakvu je predstavila Victoria Beckham bit će san svake žene

Beckhamovi u Parizu: Ne zna se tko se duže spremao za ovaj izlazak

Victoria ima samo jedno modno pravilo ove zime; bez ključnog komada ne izlazi iz kuće

Obitelj Beckham: Luksuzni odmor na jahti

Victoria Beckham u posljednjem intervjuu otkrila koliko se ustvari voli zabavljati

Kozmetička kolekcija Victorije Beckham napokon je vani! U neke proizvode odmah ćete se zaljubiti

Kod Beckhama nema lagano - cijela obitelj trči ranim jutrom

Victoria Beckham obožava tamoplavu i odlično je nosi

Fantastičnim hlačama Victoria Beckham potvrdila da se vratio zaboravljeni trend

Linker
19. travanj 2024 20:33