Sportski chic

Elegantni komadi uz robusne tenisice: Hoćete li ih nositi zajedno, kako predlaže Chanel?

Izgledajte dobro dok trčkarate gradskim asfaltom, kao da nam poručuje slavni Karl Lagerfeld

Izgledajte dobro dok trčkarate gradskim asfaltom, kao da nam poručuje slavni Karl Lagerfeld

1988. godine iznimno je popularan bio film "Working Girl", u kojem Melanie Griffith glumi mladu ženu koja pokušava uspjeti u poslovnom svijetu. U kultnoj sceni iz tog kino hita, Melanie, koja je do posla jurila u kostimu i tenisicama, stiže na posao, skida sportsku obuću i oblači štikle, što je kasnije inspiriralo brojne dizajnere, ali i žene diljem svijeta da elegantnu odjeću spoje s parom omiljenih tenisica.

Povratak mode osamdesetih šulja se sa svih strana - to razdoblje u svojoj je proljetnoj kolekciji za proljeće 2018. veličala kuća Saint Laurent, a i Stella McCartney u posljednjoj se kolekciji žestoko bacila na trendove vremena u kojem je Madonna vladala top ljestvicama hitovima "Like a virgin" i "La Isla Bonita".

Press foto Chanel

Karl Lagerfeld u najnovijoj kampanji za pred-proljetnu sezonu elegantno je dotaknuo spomenuto razdoblje te prekrasnu manekenku Camille Hurel odjenuo u glamurozne Chanel komade koje je upotpunio visokim narančasto-bijelim tenisicama s oversized jezikom.

Press foto Chanel

Stajling modela također koketira s osamdesetima - oči su dramatično naglašene mačkastim tušem, usne premazane ružem boje fuksije, a kosa je sitno nakovrčana i divlja.

Press foto Chanel

Niste li fan tenisica, Karl za vas ima još jedno rješenje - udobne klompe s decentnim Chanel logom.

Press Foto Chanel

P.S. Chanel tenisice poput modela prikazanog u kampanji mogu se kupiti u narančastoj, plavoj, crvenoj i ružičastoj boji, u prodavaonicama te slavne pariške kuće diljem svijeta.

Press Foto

Press foto

Press Foto

Linker
27. travanj 2024 00:26