Profimedia, Abaca
Samo za cure

Fotogenične i udobne: Slavni brend izbacio tenisice dizajnirane samo za žene

Simpatičan hibrid podsjetit će vas na nekoliko legendarnih modela, a sada dolazi i u dvije ljupke nijanse, idealne za proljeće.

Stan Smith, Superstar, Gazelle, Campus...kultni modeli Adidas tenisica s košarkaških su se terena još prije nekoliko desetljeća preselili na asfalt, a zatim prije nekoliko godina oživjeli slavu zahvaljujući influencerima s Instagrama.

Poznati sportski brend koji se iz godine u godinu uspješno bori s rivalima kao što su Nike, Puma, New Balance i Converse u sferi originalnih modela koji će postati viralni hit, 2018. godinu posvetili su ženama i izbacili prvu siluetu stvorenu samo za 'ljepši spol'.

Press foto

Everyn, nova dama iz njihove kolekcije tenisica, predstavljena je početkom godine u crnoj i bijeloj boji, a sada je brend dodao i ono što se čekalo - modele u atraktivnoj 'bubblegum ružičastoj' i mint boji, idealne za proljeće i ljeto.

Ovaj model mješavina je nekoliko hitova, kapica u novoj varijanti podsjeća na Superstar, a rupice i tanke vezice na Stan Smith. Ovako rezan jezik, doduše, još nismo vidjeli...

Press foto

Everyn imaju i povišen potplat, koji donosi nekoliko dodatnih centimetara svakoj ženi, a odlično pristaje uz traperice, haljine i super moderna ženska odijela.

A post shared by Sneakhers™ (@sneakhers) on

Kad su tenisice u pitanju, ultimativni hit su bijele tenisice, od platna ili kože, tenisine sa satenskim vezicama i mašnama na peti te neočekivani sportski modeli, poput Nikeovog hita Air Max 97.

Linker
12. travanj 2024 17:45