Getty Images for Box of Style by
neodoljive

Mamac za poglede: Ove statement torbice vladaju ljetnom sezonom

Pogledom na ovosezonske torbice teško je odoljeti modelima koje su za ovu sezonu pripremili modni brendovi. Ako još uvijek niste u svoju garderobu dodali novi ljetni primjerak ovog modnog dodatka, još uvijek nije kasno za to jer izbora zaista ima na pretek.

Sudeći po ponudi modnih brendova, no i po trendovima koje imamo prilike vidjeti na ulicama i Instagramu, kada su torbe u pitanju vladaju slični trendovi kao i prošle sezone, no ipak dolaze uz nove, osvježene detalje koji ima daju sasvim drugačije naličje. Uz bazične, statement modeli torbica uvijek su dobra investicija jer će biti dodatak s kojim je lako začiniti i najjednostavniji ljetni outfit.

Najviše se ističu modeli koji zrače štihom mora - oni ukrašeni perlicama, biserima i školjkama koje sa sobom nose posebni prizvuk ljetne atmosfere. Školjke i biseri prevladavaju kao mini trend u obliku nakita pa se i one na torbicama idealno slažu u jednoj kombinaciji. Spoj pletene mreže i ovih ukrasa čini tako torbice predmetom koji će privući svaki pogled.

One u jarkim ili pastelnim bojama za dozu razigranosti ili one u svijetlim nijansama poput prljavo ili biserno bijele za dozu elegantnog looka, upečatljivi modeli idealan su modni dodatak za razne prigode. Dodatno se ističu zanimljivim oblicima koji su sve samo ne dosadni - ponajviše one u obliku polumjeseca i modeli s retro klik-klak zatvaranjem.

LOS ANGELES, CA - JUNE 12:  (L-R) Annabelle Fleur and Liz Cherkasova attend Summer '18 Box of Style by Rachel Zoe Soiree at Hotel Bel Air on June 12, 2018 in Los Angeles, California.  (Photo by Emma McIntyre/Getty Images for Box of Style by Rachel Zoe)
Getty Images for Box of Style by

FLORENCE, ITALY - JULY 20: A model walks the runway during the Maredamare 2019 - Antica Sartoria by Giacomo Cinque - Beach Invaders fashion show at Fortezza Da Basso on July 20, 2019 in Florence, Italy. (Photo by Pietro D'Aprano/Getty Images)
Getty Images
Modna revija, Maredamare 2019.

Perlice, biseri i školjke bit će prigodan izbor za profinjenije modne kombinacije, a za one dnevne i nešto opuštenije i dalje se kao prvi izbor nameću modeli rađeni od prirodnih materijala poput jute, rafije ili bambusa. S obzirom na materijale od kojih su rađene, dizajnerima je ostavljeno puno prostora za poigravanje s oblicima i ukrasima pa se ovakvi modeli izdvajaju kombinacijama različitih materijala i oblika u kojima dolaze.

Cekeri u obliku kutije ili mekane torbe okruglog oblika ukrašene slamom ove sezone su omiljeni izbor na koji se odlučuju brojne trendseterice. Neutralne modele dodatno možete ukrasiti maramom ili trakom. Izdvojili smo 14 modela koji su ove godine hit na plažama, ali i na uzavrelim gradskim ulicama.

Linker
16. travanj 2024 11:14