koncert u veloj luci

Minimalizam joj tako dobro stoji! Marijana Batinić u jednostavnom izdanju odala počast Oliveru Dragojeviću

Vela Luka slavi svog velikana i ove godine, prigodnim programom proteklih dana mnogi su stigli u to mjesto na otoku Korčuli kako bi se prisjetili velikog glazbenika.

Treća obljetnica odlaska Olivera Dragojevića bilježi se tijekom ovog tjedna u Veloj Luci. "Trag u beskraju" zavladao je mjestom na Korčuli, a sinoć je tjedan sjećanja na Olivera doživio svoj vrhunac koncertom na pjaci ispred crkve sv. Josipa. Majstori domaće glazbe upriličili su poslasticu za Velolučane i sve njihove posjetitelje, podsjetivši nas još jednom koliku je Dragojević iza sebe ostavštinu predao svima nama na čuvanje i uživanje.

Oliverove pjesme tijekom emotivne večeri izvodili su Tedi Spalato, Marko Tolja i Zlatan Stipišić Gibonni dok je orkestrom ravnao Alan Bjelinski, a sve na gitari pratio Ante Gelo. Svi oni bili su veliki Oliverovi prijatelji i suradnici pa ne čudi što su ovi dani i za njih posebno emotivni.

image
SASA BURIC/CROPIX

Čitajte i: Večer puna emocija i lijepih sjećanja koju je Oliver zaslužio: Vela Luka ostavila je Trag u beskraju

Među posjetiteljima koncerta našla su se brojna poznata imena iz javnog života. Splićanka Marijana Batinić ovih se dana prisjeća Olivera pa je u Velu Luku stigla uz supruga Mateja Pašalića, a kolege je slušao i Ivan Huljić. Voditeljica je u društvu supruga odlučila voditi se modnim načelom minimalizma, a preuzeo ga je i njezin suprug. Jednostavni i opušteni, uživali su u sjajnoj glazbi i pozitivnim emocijama koje su zavladale Oliverovim rodnim otokom.

image
SASA BURIC/CROPIX
image
SASA BURIC/CROPIX
Linker
14. travanj 2024 10:11