Instagram
vrijeme je za shopping

Najpoželjnije sandale opet su dostupne - i dolaze u novim bojama!

Ako se jedan model sandala za proljeće/ljeto 2019. godine pokazao kao apsolutni hit, onda su to minimalističke sandale s tankim remenčićima koje možete pronaći i pod imenom 'strappy sandals'. Svaka trendseterica koja drži do sebe jedan ovakav par već ima u ormaru, a jedan 'it' model koji je neko vrijeme bio izvan zaliha opet je dostupan.

Ako ste i vi na njih 'bacili oko', ali su vam izmakle iz ruku, sada je pravo vrijeme da ih opet dodate u šoping košaricu. Britanski Top Shop početkom proljetne sezone u ponudu je uvrstio sandale s remenčićima u crnoj i prljavo ružičastoj boji koje nisu dugo čekale nove vlasnice te su ubrzo nestale iz ponude web shopa.

Top Shop sada ih je vratio u ponudu te predstavio još tri nove nijanse - uz crnu i ružičastu, model je sada dostupan u bijeloj, pastelno žutoj boji te u smeđoj obojanoj zmijskim uzorkom. Cijena sandala iznosi 39 funti, odnosno oko 330 kuna. Uz nekoliko decentnih remenčića, sandale krasi niska potpetica i potplat u pravokutnom obliku pa kao takve zrače estetikom 90-ih godina i podsjećaju na modele koje je nosila Carrie Bradshaw u seriji 'Seks i grad'. Minimalne, a upečatljive, ovakve sandale prilagođavaju se kako ležernom stilu s trapericama i basic majicom, tako i elegantnom haljinom za posebnu prigodu. Model koji će se uklopiti u svaku garderobu je onaj u bijeloj ili crnoj boji, a sandale u boji ili s uzorkom će začiniti svaku jednostavnu kombinaciju.

Ova godina prolazi u znaku upravo tih godina i mnogi trendovi stari 30-ak godina danas su ponovno modni hit. Tiče se to posebno modnih dodataka i obuće pa su ove cipele trend s kojim nećete pogriješiti.

Promo
Top Shop, 39 funti

Promo
Top Shop, 39 funti

Promo
Top Shop, 39 funti

Promo
Top Shop, 39 funti

Promo
Top Shop, 39 funti

Linker
19. travanj 2024 20:39