U HIT NIJANSI

Nitko im ne može odoljeti: Tenisice koje ove godine svi žele

Ove godine više nitko ne razmišlja o bijelim tenisicama koje su nekoliko sezona bile must have komad: s trona ih je skinula hit boja koju su svi nosili ovog proljeća i ljeta, a koja je zavladala i obućom.

Kada su u pitanju tenisice, u 2017. su najbrže rastući trend one u ružičastoj boji. Prema Pinterestu, od početka godine potraga za njima je porasla za 55 posto. Iako se još niste spremni odreći svojih bijelih Stan Smith modela, toliko je ružičastih tenisica u ponudi da će vas uskoro uvjeriti da su upravo one te koje trebate u svojoj garderobi. "Slatkom" trendu nisu odoljele ni brojne zvijezde: glumica Jennifer Garner ne izlazi iz svojih ružičastih tenisica za trčanje, model Gigi Hadid obožava one prljavo-ružičaste nijanse, a nije im odolio niti bivši nogometaš David Beckham.

Profimedia, AKM-GSI
Američka glumica Jennifer Garner

Profimedia, AKM-GSI
Komičarka i glumica Amy Schumer

American fashion model Gigi Hadid stars in Reebok Classic 2017 advertising campaign., Image: 341420738, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Balawa Pics
Profimedia, Balawa Pics
Manekenka Gigi Hadid u kampanji za Reebok

Profimedia, AKM-GSI
Američka glumica Bella Thorne

Profimedia, AKM-GSI
Glumica Busy Philipps

Profimedia, INSTAR Images
Bivši nogometaš David Beckham

Neki od najpopularnijih dizajnera u svoju su ponudu dodali luksuzne tenisice u toj nijansi, ali ni high street brendovi nisu propustili ponuditi modele u svim nijansama hit boje ovog ljeta.

Satenske tenisice s perlicama Zara (199,90 kn)

Niske tenisice s platformom i krznom Zara (199,90 kn)

Reebok tenisice Shoe-Be-Do (419,90 kn)

Metalik ružičaste tenisice Pull&Bear (199,90 kn)

Skechers tenisice Shoe-Be-Do (370,30 kn)

Linker
25. travanj 2024 12:59