URANJANJE U NOVU DIMENZIJU

Nova kolekcija bazičnih i bezvremenskih komada nakita Ive Viljevac koje ćete poželjeti ispod bora

Svi modeli u novoj kolekciji zamišljeni su kao "timeless" komadi koji nikada neće izaći iz mode.

Vođena prepoznatljivim stilom, vlastitim preferencijama i osluškivanjem želja svojih kupaca, dizajnerica nakita Iva Viljevac Toš stvara Essentials Upgrade kolekciju koja će nadživjeti trendove. U doslovnom prijevodu radi se o kolekciji osnovnih, must have komada podignutih na višu razinu.

Ovaj nakit dodat ćete u svoju kolekciju ako svojim outfitima želite dati novu dimenziju. Iva izgrađuje kolekciju na bazičnim komadima nakita koji su neizostavni svakoj ljubiteljici nakita koja kupuje promišljeno. Svi modeli u novoj kolekciji zamišljeni su kao "timeless" komadi koji nikada neće izaći iz mode.

"Iskreno vjerujem da smo se svi zasitili brze mode i još brže promjene trendova. Nakit iz ove kolekcije vrijedan je ulaganja. Neće Vam dosaditi, može se nositi u svim prilikama i bezvremenskog je dizajna. U prilog tome potrebno je reći da je kolekcija izrađena od srebra 925 finoće zbog čega će imati dug vijek trajanja", istaknula je Iva.

image

Nova kolekcija nakita Iva Viljevac

KARMEN POZNIC BOZIC

Čitajte i: Nova kolekcija domaće dizajnerice umiruje kaotičan sviejt oko nas: Njezini elegantni krojevi odgovaraju svim siluetama

Kako već samo ime kolekcije sugerira, podijeljena je na “essentials” komade nakita i “upgrade” komade nakita. „Essentials“ komadi u novoj kolekciji suptilan su „Minimal Venetian“ lančić od srebra, „Minimal Pearl“ tanka biserna ogrlica i dvije tanke narukvice istog stila. Idealni su za kombiniranje s ostalim nakitom iz ove ili neke druge kolekcije. To su čari jednostavnog nakita - savršeni su sami za sebe, a tako se lako stiliziraju s drugim nakitom čineći zanimljiv slojevit look.

POGLEDAJTE NOVU ESSENTIALS UPGRADE KOLEKCIJU...

U Essentials Upgrade kolekciji pojavljuje se prepoznatljiv isprepleteni motiv Ive Viljevac, ali u novom ruhu. "Classic Infinite Hoops", "Chunky Infinite Hoops", "Fishbone Mini Hoops", "Hammered Medallion" i kruta "Chunky Infinite" narukvica svojevrstan su "upgrade" određenih komada iz prethodnih kolekcija dizajnerice. U novoj kolekciji našle su se i Mommy & Baby narukvice, medaljoni s inspirativnim natpisima: You are enough, Let it be i Enjoy the now.

"Ostajem dosljedna minimalizmu koji se kroz višegodišnji rad isprofilirao kao moja nit vodilja. Mali pomak od do sad viđenog minimalizma, ali i dalje u okvirima istog. Naša najpopularnija „Infinite“ kolekcija dobiva pojačanje uz malo više chunky komade.“

image

Nova kolekcija nakita Iva Viljevac

KARMEN POZNIC BOZIC

Čitajte i: Najdraži model dizajnera Ivice Skoke: Za nju uvijek izradi posebne kreacije, a posljednja je pravi bombon

Omiljena dizajnerica mnogih Hrvatica po prvi puta se pojavljuje kao zaštitno lice vlastite kampanje i objašnjava: "Moj rad u potpunosti predstavlja mene. To sam ja, to je dio moje osobnosti, stila, vremena, truda i znanja. Drago mi je što sam se našla u još jednoj novoj ulozi, kojom ću nadam se još više približiti svojim kupcima.“

Linker
16. travanj 2024 10:45