Maja Jurović, Davor Matota / Hanza Media
HIT JESENI

Poznate dame na špici jako dobro znaju što se nosi

Najprije je osvojila modne piste, nakon toga ulice prijestolnica mode, a sada i zagrebačku špicu - crvena boja neupitno je pravi hit ove jeseni.

Iako je mnogi smatraju previše upečatljivom za svoj stil, radi se o nijansi koja pristaje svakom tonu kože, a u komadima obojanim njome mnoge se žene osjećaju privlačnije. Poznata kao vatrena i strastvena, nije nimalo čudno što crvena boja "izaziva reakcije" kada su modne kombinacije u pitanju. Iako je Hrvatice izbjegavaju u "total looku", obožavaju komadom u toj nijansi "začiniti" svoje outfite i dobro znaju da se najbolje slaže s crnom.

Metalik crna suknja i jednostavna crna majica bile su podloga za romantičan sako crvene boje kakav je zagrebačka voditeljica Ecija Ivušić "prošetala" zagrebačkom špicom. Volani koji ga krase samo su ga još dodatno istaknuli, a u jednako vatrenoj nijansi odabrala je i torbicu idealnu za šetnje gradom.

spica / Zagreb 16.09.2017. / foto: Maja Jurovic / Ecija Ivusic
Maja Jurović / Hanza Media
Ecija Ivušić

spica / Zagreb 16.09.2017. / foto: Davor Matota / Ecija Ivusic
Daor Matota / Hanza Media
Ecija Ivušić

Iako je često možemo vidjeti u mnogo odvažnijim kombinacijama, Olja Vori ovog je puta igrala na sigurno - barem kada su boje u pitanju. Crvenu haljinu s crnim točkicama i neobičnog kroja supruga proslavljenog rukometaša Igora Vorija je uskladila sa širokim kožnatim remenom, kožnatom jaknom te gležnjačama - i to sve u crnoj nijansi.

spica / Zagreb 16.09.2017. / foto: Maja Jurovic / Olja Vori
Maja Jurović / Hanza Media
Olja Vori

spica / Zagreb 16.09.2017. / foto: Maja Jurovic / Olja Vori
Maja Juroivć / Hanza Media
Olja Vori

A da i najjednostavnije kombinacije postanu zanimljivije zahvaljujući toj vatrenoj nijansi pokazale su i sopranistica Sandra Bagarić koja je sve "začinila" crvenim kaputom, i spisateljica Sanja Pilić koja je dojam crvene haljine za špicu "prigušila" crnim kaputićem.

spica / Zagreb 16.09.2017. / foto: Maja Jurovic / Sandra Bagaric
Maja Jurović / Hanza Media
Sandra Bagarić

spica / Zagreb 16.09.2017. / foto: Davor Matota / Sandra Bagaric
Davor Matota / Hanza Media
Sandra Bagarić

spica / Zagreb 16.09.2017. / foto: Maja Jurovic / Sanja Pilic
Maja Jurović / Hanza Media

Linker
17. travanj 2024 16:40