ČIzme Replay

nova suradnja

Sjajna kolaboracija: Poznati brendovi udružili snage i predstavili čizme s čak 1438 kristala

Visoke čizme do koljena sa šiljastim vrhom od fine jednobojne glatke kože daju vintage efekt te su odlične za kombiniranje s haljinama, suknjama ili kratkim hlačama.

Visoke čizme do koljena sa šiljastim vrhom od fine jednobojne glatke kože daju vintage efekt te su odlične za kombiniranje s haljinama, suknjama ili kratkim hlačama.

Slavni brend Replay koji je poznati po svome traperu, uz podršku brenda Swarovski, tvrtke za dizajn, proizvodnju i prodaju najkvalitetnijeg kristala na svijetu, kreirao je ekskluzivnu capsule kolekciju Texan kaubojskih čizama od kože i trapera ukrašenih Swarovski kristalima. U pravom stilu 90-ih, ove trendi kaubojke dolaze s nogavicama od trapera prekrivenim Swarovski kamenčićima koji joj daju sofisticiran, ali oštar izgled.

image
PROMO

Prvi model, koji je već dostupan online i u Replay trgovinama, dolazi u dvije boje koje kombiniraju kožu sa svijetloplavim ili crnim ispranim traperom stvarajući vrlo suvremeni efekt ravnih traperica preko gornjeg dijela čizme. Swarovski kristali dolaze u različitim veličinama i tvore prilagođeni dizajn stvoren isključivo za Replay. Osim efekta koji stvaraju različite veličine kristala, dekoracija u verziji crnog trapera pojačana je za stvaranje sofisticiranog izgleda kombinacijom različitih boja: Black Diamond, Silver Night i Nero. Osim toga, verzija svijetloplavog trapera ima jednobojni kristalni ukras. Svaki par čizama ukrašen je s 1438 kristala, a svaki ukras na traperu sadrži kristale od 2, 3, 4 i 5 mm.

Visoke čizme do koljena sa šiljastim vrhom od fine jednobojne glatke kože daju vintage efekt te su odlične za kombiniranje s haljinama, suknjama ili kratkim hlačama. Blok peta u kaubojskom stilu pruža udobnost i jednostavno kretanje tijekom cijelog dana.

Linker
21. srpanj 2024 16:35