MODNO NEPOGREŠIVA

Sofia Vergara zna kako spojiti ležerno i elegantno: U hit komadu sezone zaslužila modnu peticu

Slavna glumica štikle je zamijenila atraktivnim tenisicama, a teddy kaputom čitavu modnu priču je podigla na novu razinu.

Slavna latino glumica Sofia Vergara poznata je po glamuroznim modnim kombinacijama, no kada ne nosi haljine, jednako se dobro snalazi i u nešto ležernijim izdanjima.

Za shopping u Beverly Hillsu glumica je odabrala upravo takav stajling - ležeran, a efektan uparivši bež teddy kaput, donji dio trenerke iste nijanse i majicu s printom, dok je modnu priču zaokružila Chanel torbicom koja nije odstupala od nude palete boja.

image

Sofia Vergara shopping je obavila u ležernoj, ali trendi modnoj kombinaciji.

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Sofia Vergara može mirno spavati: Bivši zaručnik htio joj je napakostiti suludom tužbom, ali nije uspio!

Posebnu pažnju glumica poznata kao jedna je od najvećih ljubiteljica vrtoglavo visokih potpetica u Hollywoodu, privukla je atraktivnim visokim tenisicama bijelo zlatne boje modne kuće Dior. Ležernom modnom kombinacijom u kojoj je teddy kaput uparila s tenisicama, zvijezda serije 'Moderna obitelj' nakratko je podsjetila na Nicky Hilton, nasljednicu luksuznih hotela Hilton i sestru proslavljene influencerice Paris Hilton, koja je nedavno hit model teddy kaputa uparila s trapericama i tenisicama šetajući ulicama New Yorka.

image

Nicky Hilton u teddy kaputu šeta ulicama New Yorka.

DYLAN TRAVIS/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Kontrast ležernog i luksuznog iznimno je popularan, a upravo teddy kaputom koji pristaje i uz elegantne odjevne predmete kao što su haljine, visoke čizme i odijela, Nicky i Sofia su svoje stajlinge podigle na sasvim novu razinu.

Čitajte i: Jedna od Hiltonovih nasljednica ne odvaja se od hit zimskog komada koji je tako lako kombinirati!

Kojoj od dama poznatih po elegantnim izdanjima bolje pristaje ovaj hit zimski komad - odlučite sami!

Linker
19. travanj 2024 12:20