JESENSKA MODNA PRIČA

Točkice, prugice i životinjski uzorci: Zavirili smo u high street ponudu i izdvojili idealne haljine za nadolazeću jesen

Popularne high street trgovine već u ponudi imaju haljine koje će definitivno zavladati modnom scenom ove jeseni, a mi smo izdvojili neke od modela u koje ćete se zaljubiti.

Ljeto je rezervirano za lagane haljine kratkih ili bez rukava, a zimi nosimo one dugih rukava i debljih materijala. U prijelaznim razdobljima poput jeseni, ponekad je teže pronaći idealnu modnu kombinaciju. S obzirom na to da ljeto lagano odmiče, izdvojili smo nekoliko modela haljina iz popularnih high street trgovina koje možete nositi ove jeseni.

Haljine-košulje

Haljine-košulje već dugo ne gube na popularnosti, a osim što ih možete nositi na kavu, odlične su i za poslovne sastanke. Ove su sezone posebno popularne one "na vezanje" oko struka, no nećete pogriješiti ni odaberete li klasičnu "oversized" varijantu.

image
Haljina-košulja na vezanje - 24,99 €
H&M
image
Jednobojna midi haljina - 129 €
& OTHER STORIES

image
Midi košulja-haljina - 349,90 kn
MANGO

Čitajte i: Haljina - košulja u ljetnoj shemi: tri ideje kako nositi jedan od najpoželjnijih i najpraktičnijih komada za vruće dane

Ove su haljine odlične u kombinaciji sa sandalama, salonkama, ali i s čizmicama i tenisicama - na vama je da izaberete ono za vas najudobnije.

Šareni uzorci

Razni i šareni uzorci "in" su i ove jeseni - točkice, prugice, životinjski uzorak... Ove haljine možete kombinirati s jednobojnim cipelama efektne i jarke boje, a kada zahladi i s blazerom ili sakoom.

image
Pamučna haljina s printom - 349,90 kn
MANGO
image
Midi haljina s dubokim izrezom na leđima - 199,90 kn
STRADIVARIUS
image
Kratka haljina boho stila - 139,90 kn
STRADIVARIUS
image
Točkasta haljina na vezanje - 39,99 €
H&M
image
Duga haljina s elastičnim ravnim izrezom, otkrivenim ramenima i tankim naramenicama - 549,90 kn
ZARA

Čitajte i: Koraljna i tirkizna neodoljiv su ljetni spoj: Jedna drugu nadopunjuju, no nose se uz poštivanje važnog pravila

Jednobojne haljine jesenskih boja

Ako ste više ljubitelj jednobojnih modnih krpica, izdvojili smo dvije u savršenim nijansama za ovu jesen. Odaberite boju koja najviše odgovara vašoj osobnosti i modnom izričaju.

image
Haljina V-izreza s balon rukavima duljine do ispod lakta s vezicom - 199,90 kn
ZARA
image
Asimetrična midi haljina - 129 €
& OTHER STORIES
Linker
17. travanj 2024 17:58