Getty Images
trend koji traje

Uvijek su 'in', izabrali smo najljepše: Ovog ljeta noge pokažite u trendi traper suknjama

Traper suknja se svake godine vraća u novim bojama, nijansama i dužinama. Duga ili kratka, odaberite model po svom ukusu, no za ljetno vrijeme mini dužine iznad koljena su odličan izbor kojim je ponuda trgovina bogata.

Isprani traper doživio je svoj povratak pa se odrazio i na traper suknje koje će u takvoj boji biti glavni trend sezone. Oštećeni traper odnosno onaj s poderotinama i dalje je prisutan te daje dojam modnog buntovništva kojim je lako začiniti svakodnevni stil, ili ga spariti sa suprotnostima poput romantičnih komada - razigranih volana, mašnica i uzorka cvijeća.

U kojem god obliku došao, traper je uvijek trendi materijal, a mini suknje vječnog jeansa volimo nositi u različitim prigodama. Traper na traper trend do nedavno je bio na glasu kao modna pogreška koju treba izbjegavati, no posljednjih sezona to je poželjna kombinacija koja može izgledati jako zanimljivo. Traper suknju tako nosite uz traper košulju iste nijanse ili je pak složite s denim jaknom druge boje - na primjer crne ili one u boji. Odlično će se slagati i sa modelima sakoa, koje u ovom razdoblju nosimo kao zamjenu jakni.

Ostatak outfita tada ne mora biti upečatljiv - obična majica kratkih rukava u bijeloj boji ili s printom će biti dovoljan dodatak modnoj kombinaciji, a kada su u pitanju modni dodaci, s traperom se slaže gotovo sve. Bilo da ste ljubiteljica neobičnih torbica u različitim bojama ili oblicima, trendi modela cekera od pletenih materijala ili poslovnih torbi u klasičnim oblicima, s traperom će se slagati svaki model.

Slično je kada je i obuća u pitanju - balerinke i tenisice, espadrile ili sandale na nisku petu su dobar odabir, a ono što je poželjno izbjegavati su visoke potpetice, ako se radi o modelima mini suknje.

SYDNEY, AUSTRALIA - APRIL 09:  Elle Ferguson wearing shoes by Stuart Weitzman, blazer by Balmain, handbag by Celine, and Tash Sefton wearing a Scanlan Theodore Coat, Chloe shoes attend the Dion Lee show during Mercedes-Benz Fashion Week Australia 2014 at 7 Danks Street, Waterloo on April 9, 2014 in Sydney, Australia.  (Photo by Caroline McCredie/Getty Images)
Getty Images

Traper suknja bit će koristan dodatak ljetnoj garderobi koji neće trajati samo jednu sezonu, već više godina, a osim za vrijeme vrućina, može se ukomponirati i u jesenski stil. Izdvojili smo zanimljive modele iz high street ponude.

Linker
18. travanj 2024 20:39