JESEN 2016

Vrijeme je za ugodno toplo pletivo!

Stiže najmaštovitije doba za one koji vole slojevito, a kombinacija je bezbroj. Jedna stvar bit će presudna, a to je dobar pleteni komad koji ide na sve...

Jedan od razloga radi kojeg je prelazak iz tople u hladnu sezonu toliko uzbudljiv je potpuno modni zaokret. Iz laganih krpica uskačemo u tople zimske kombinacije, a igra slojevima je majka topline. Niti jedno doba godine ne nudi toliko mogućnosti kao što su jesen i zima kada prevladavaju duge hlače, topli kaputi i njezino veličanstvo – pletivo!

zara.com

Iako vjerojatno svake godine obnavljate policu s vestama, u ormaru uvijek ima mjesta za još jedan pleteni komad. Ovo prijelazno jesensko razdoblje, kada još nismo izvukli najtoplije kapute, idealno je za oversized pulovere. Možete se igrati veličinama i teksturama, a u obzir svakako dolazi ljetno-zimska kombinacija. Lagana haljina preko koje ćete prebaciti toplu vestu na kopčanje ili suknja s oversized puloverom idealni su za dnevne kombinacije.

zara.com

Dobar pulover odlično će izgledati i na široki model traperica, a ona najtoplija varijanta vjerojatno je haljina-vesta koju možete upariti s nekim od popularnih modela gležnjača. Veste kaputi na kopčanje dobra su opcija ako želite izbjeći klasičan kaput, a još uvijek je dovoljno toplo da se s tim možete provući van kuće. Na police trgovina stigli su svježi primjerci pletenih komada, a evo što vam preporučaju high street brendovi.

Linker
22. travanj 2024 20:07