Step up for yourself

Comma okupila jake žene: Svaki put kad se zauzmemo za sebe, zalažemo se za sve žene

Sa snažnom porukom o važnosti zauzimanja za sebe, Vedrana Likan, Suzana Štimac i Magda Milas govorile su kako su žene, sa svim svojim emocijama, iskustvima, snagama i slabostima - vječna inspiracija i nenadmašna motivacija.

Kako osvojiti poslovni svijet u kojem vladaju muškarci, a istovremeno ostati žena koja uživa u svojim hobijima? Kako svakodnevno pomagati ženama da budu bolja verzija sebe? Koja je tajna jedne zadovoljne majke, poduzetnice i prijateljice? I konačno, kako se svaka od žena treba zauzeti za sebe? Ovo su samo neka od pitanja na koja su tri inspirativne dame - Vedrana Likan, Magda Milas i Suzana Štimac odgovorile na active talku koji je, pod palicom brenda Comma, održan u zagrebačkom prostoru kreacije Urania.

image

Suzana Štimac, Magda Milas, Jana Fabijanić i Vedrana Likan

PRESS

Omiljeni modni brend poznat po modernom dizajnu, elegantnim krojevima i kvalitetnim materijalima, svojom novom kampanjom naglašava važnost zauzimanja za sebe.

Pod nazivom "Step up for yourself", Commina modna priča stavlja žene na prvo mjesto i motivira ih da ruše predrasude te ono najvažnije - zauzmu se za sebe. Povodom predstavljanja ove modne priče, okupili su tri sjajne žene koje nisu odustale od svojih stavova, koje se za sebe jasno zauzimaju svaki dan i koje su u ugodnom razgovoru s moderatoricom Janom Fabijanić otkrile jako puno "malih tajni" uspješne, sretne i zadovoljne žene.

image

Vedrana Likan

PRESS

Vedrana Likan, uspješna poslovna žena koja stoji iza niza projekata s naglašenim humanitarnim karakterom i Suzana Štimac, trenerica koja je popularizirala ranojutarnje treninge na zagrebačkoj fitness sceni i na taj način aktualizirala snagu svake žene te Magda Milas diplomirana ekonomistica i stručnjakinja za fintech koja jako dobro zna što znači izaći iz zone komfora i postati sportska pilotkinja, u opuštenom ženskom razgovoru dokazale su da je svaka žena posebna te s brojnom ženskom publikom, koja ih je predano slušala i podržala, podijelile sve svoje borbe, ali i pobjede...

image

Suzana Štimac i Magda Milas

PRESS

Ovom kampanjom slave se sve one žene koje se bore, koje ne odustaju i koje shvaćaju da su druge žene saveznice, a ne suparnice. Popularna modna marka koja prati stil žena i osluškuje njihove potrebe opet je iznova dokazala da je više od same odjeće te da nije brend koji samo priča, već da je njegova predanost jasno vidljiva.

image

Panel je vodila Jana Fabijanić

PRESS

Sa snažnom porukom o važnosti zauzimanja za sebe, ponovno jasno daje do znanja da su žene, sa svim svojim emocijama, iskustvima, snagama i slabostima - vječna inspiracija i nenadmašna motivacija, a na panelu koji je na kraju osvojio same ovacije publike poslala se vrlo jasna poruka: "Žene, djevojke, kolegice, prijateljice, dame, ostanite snažne, ženstvene, samouvjerene, uspješne i zadovoljne te se nikako nemojte zaboraviti zauzeti za sebe - to je najbolje što možete učiniti!"

Pogledajte kako je bilo na active talku "Step up for yourself"!

Linker
14. travanj 2024 19:28