Promo

Batiste Wonder Woman - moćna frizura za superjunakinje svakodnevice

Transformirajte kosu između pranja novim, moćnim Batiste Wonder Woman suhim šamponom kadgod i gdjegod to kosi zatreba. Ženstven i odvažan miris osvježit će kosu koja će uz čarobni volumen izgledati i mirisati neodoljivo te zadržati dugotrajnu postojanost.

Batiste u ovim izazovnim vremenima nije prestao razmišljati o ženama i njihovim malim supermoćima kojima se služe u svakodnevici. Zato u nove pobjede koračajte hrabro poput Wonder Woman s moćnom frizurom čiji izgled, volumen i miris ostavljaju dojam superjunakinje - ni manje ni više.

image
Promo

Voćne i cvjetne note novog Batiste šampona za suho pranje oduševit će vas na prvu, potaknuti samopouzdanje i onaj dobar osjećaj koji imamo kad nam kosa izgleda fantastično.

image
Promo

Novi Batiste Wonder Woman šampon za suho pranje transformira izgled kose u trenutku. Inovativna formula na bazi rižinog škroba učinkovito uklanja masnoću. Kosa izgleda čisto i svježe s dodanim volumenom i punoćom, a miriše profinjeno i neodoljivo. Produžite postojanost vaše frizure, dobijte na vremenu između dva pranja ili jednostavno i brzo „oživite“ frizuru. Sve to možete, poput Wonder Woman, raditi u pokretu!

image
Promo

Za izvrsnu učinkovitost, potrebno je dobro protresti bočicu prije nanošenja te zatim ravnomjerno raspršiti malu količinu na korijen kose s udaljenosti od oko 30 cm, ostaviti da djeluje nekoliko trenutaka, umasirati prstima ili ručnikom te raščešljati kosu i oblikovati frizuru.

image
Promo

Novi Batiste Wonder Woman šampon za suho pranje kose ekskluzivno je dostupan u dm prodavaonicama po preporučenoj, neobavezujućoj cijeni od 29,90 kn.

Linker
19. travanj 2024 23:56