UNSPLASH
LJETNA OSVJEŽENJA

Jeste li već kušali ova ukusna ljetna pića koja su kao stvorena za vruće dane?

Kako bi se dovoljno hidratizirali tijekom ljeta i visokih temperatura, Jana i Jamnica proizvele su novi izbor osvježavajućih napitaka

Kako bi se dovoljno hidratizirali tijekom ljeta i visokih temperatura, Jana i Jamnica proizvele su novi izbor osvježavajućih napitaka

Temperature su već sada visoke i teško podnošljive, a ljeto još nije ni počelo. Ljudsko se tijelo od topline štiti hlađenjem, to jest znojenjem i tako gubi tekućinu, koju moramo obavezno nadoknaditi kako bi zaštitili organizam i spriječili dehidraciju. Odrasla osoba treba popiti barem 2 l vode na dan, a ljeti i više. Rehidracijom omogućujemo organizmu normalan rad, izlučivanje štetnih tvari, a imunološkom sustavu obavljanje svoje zadaće. Tijelo nas brzo upozorava kad mu nedostaje tekućine: postajemo umorni, žedni, boli nas glava, srce nam brže tuče i loše se osjećamo. Kako bi se to spriječilo, Jana - negazirana prirodna mineralna voda, je u svoju liniju proizvoda dodala i nove.

image

Ljeto - doba za prijeko potrebnu hidrataciju

PRESS

Na bazi omiljene vode Jana, napravljene su niskokalorične Jana kokos i Jana kokos limun, a dodatak su im hranjive kokosove vode s kojima čine savršen spoj prirodnih aroma kokosa i limuna. Ne sadrže ni konzervanse ni umjetna bojila, a današnji potrošači svjesniji su važnosti brige o svom zdravlju i traže upravo proizvode s prirodnim sastojcima. Dok istovremeno, proizvodi biljnog podrijetla rastući su trend u svijetu te stoga Jamnica nastoji pratiti trendove i potrošačima ponuditi nešto novo kao što su Jana kokosove vode koje su dostupne u trgovinama u pakiranju od 0.5 l.

image

Jana kokos i limun

Press

Također, u 0.5 l pakiranju u trgovinama možemo pronaći i novi okus u liniji proizvoda Jana vitamin, Jana vitamin +collagen koja ima prirodan izvor kolagena neophodnog za izgled i zdravlje kože. Baziran na omiljenoj vodi Jana, nježnog okusa maline i jabuke, ukusan je niskoenergetski napitak s ciljanom učinkovitošću, kombinacijom vitamina C i minerala cinka koji doprinose stvaranju kolagena za normalnu funkciju i održavanje kože.

image

Jana vitamin +collagen

Press

Novi senzacionalan okus u Jamnici jest nova senzacija: Sensation lubenica limeta, idealna za ljetno rashlađivanje. Riječ je o kombinaciji voća koje je sinonim za ljeto i limete koje zajedno čine slatko kiselkasti osvježavajući napitak u svakom trenutku, a i odličan je sastojak u koktelima. Nova senzacija dostupna je u trgovinama u PET pakiranjima 0,5 l i 1,5 l te u kafićima u staklenim bočicama 0,25 l.

image

Sensation lubenica limeta

MEGI SMOJVER
Linker
29. travanj 2024 16:31