Aldo promo
Promo

Konačno možete uloviti modele čizama kakve nose slavne fashionistice!

Jesenski outfiti naprosto su nezamislivi bez dobrog para čizmica, a osim što je bitno da su udobne i praktične, također želimo da izgledaju stylish.

Jesenski outfiti naprosto su nezamislivi bez dobrog para čizmica, a osim što je bitno da su udobne i praktične, također želimo da izgledaju stylish.

Kada nam ponestane inspiracije, svjetske zvijezde i fashionistice istančanog ukusa uvijek će poslužiti kao dobar izvor ideja za slaganje odjevnih kombinacija. Iako njihove komade svi želimo imati u svojoj garderobi, ipak je malo tko spreman za iste izdvojiti velike iznose. Srećom, razne modele koji su u trendu, a zbog kojih nećemo morati proglasiti bankrot možemo pronaći u ponudi kanadskog brenda Aldo.

Zavirili smo u streetstyle outfite nekih od najpoznatijih svjetskih trendsetterica i pronašli nekoliko artikala koji nalikuju onima koje nose svjetske zvijezde i u kojima će i vaša odjevna kombinacija nalikovati onoj holivudskih zvijezda.

image
Kaia Gerber
Aldo promo

Kaia Gerber koja je poznata po svom besprijekornom stilu prošetala je ulicama New Yorka u čizmicama koje su savršeno nadopunile njenu kombinaciju, a u Aldo kolekciji pronašli smo jedan primjerak koji mu jako nalikuje i koji bi se sjajno uklopio uz razne jesenske i zimske stajlinge!

image
Olivia Palermo
Aldo promo

Ikona stila Olivia Palermo često je zapažena zbog stilski uvijek savršenih i originalnih stylinga i usklađivanja ponekad nespojivih komada. Ovaj put uz ženstvenu haljinu obula je vrlo atraktivne visoke čizme kakve smo pronašli i u ponudi trendy kanadskog brenda! Ove čizme odlično će funkcionirati sa ženstvenim komadima, ali i kao dio grunge outfita.

image
Victoria Beckham
Promo, ROAD, NALG

Sock boots ne silaze s popisa trendova već nekoliko sezona. Kraljica stila Victoria Beckham rado ih nosi u raznim prilikama, a ako i tvojoj garderobi nedostaje upravo takav model, možeš ga pronaći u Aldu, i to u dvije varijante: crnoj i rozoj.

image
Margot Robbie
Aldo promo

Visoke čizme u boji konjaka klasik su koji vjerojatno nikada neće prestati biti u trendu. Margot Robbie sjajno ih je ukomponirala uz haljinu, a odlično će se uklopiti i u kombinacije sa suknjama, ali i u sasvim basic kombinacijama s jeansom i džemperima.

Osim ovih, Aldo ponuda obiluje i raznim drugim predivnim čizmicama.

Gležnjače neutralnih boja, kaubojke, čizme visokih potpetica, ili pak ekstravagantniji model optočen glitterom, samo su neki od modela u koje ćete se zaljubiti ove jeseni i zime. Aldo modele možete pronaći u poslovnicama u Zagrebu, Splitu i Rijeci, ali i na Aldo web shopu.

Linker
07. svibanj 2024 07:12