Tenisice Karl Lagerfeld

Korak prema luksuzu: Tenisice Karl Lagerfeld savršen su izbor

Ako namjeravate investirati u dizajnerski komad nema boljeg izbora od Karl Lagerfeld tenisica.

Ako namjeravate investirati u dizajnerski komad nema boljeg izbora od Karl Lagerfeld tenisica.

Met Gala 2023. nadmašila je sva očekivanja svojom temom koja je odala počast nedavno preminulom dizajneru Karlu Lagerfledu. Njegovo ime danas, gotovo da je sinonim za dobar ukus, stil i luksuz, baš kao i samo zanimanje kojim se bavio - modni dizajner. Tijekom svoje karijere odjenuo je najslavnije žene na svijetu, radio za najveće modne kuće i naposljetku pokrenuo brend s vlastitim, tako prepoznatljivim imenom.

Njegov stilski kod - crno, bijeli kolorit, koža, niski bijeli rep i tamne crne naočale mogli su se vidjeti na crvenom tepihu Met Gale, ove godine, ali i brojnim crvenim tepisima u godinama dok je slavni dizajner odijevao poznate modele, glumice i pjevačice. Njegovu odjeću nosile su princeze i kraljice, pop dive, a postavlja se pitanje zašto ne biste i vi?

Prepoznatljivi brend za one koji vole upečatljiv stil

Još 1984. dizajner osniva brend s vlastitim imenom. Od tada svi ljubitelji mode mogu kupiti dio njegova imidža, njegovog neprikosnovenoga stila koji je nakon smrti 2019. lansiran u sferu mitskoga. Vremenom, najprepoznatljiviji dio njegove kolekcije postale su tenisice.

Nema boljeg izbora ako namjeravate investirati u dizajnerski komad od toga da kupite Karl Lagerfeld tenisice. Kao prvo, tenisice su ono što svakoj modno osviještenoj ženi, ali i muškarcu svakako treba, a kad ih već tražite zašto ne biste usput odabrali one koje poručuju da je riječ o osobi koja drži do osobnoga stila u maniri slavnog kreativca.

Različiti modeli među kojima će se svatko pronaći

Ponuda tenisica Karl Lagerfeld na MODIVO zaista varira i u njoj će se naći za svakoga po nešto. Od bazičnih, minimalističkih niskih modela s jednostavnim, ali prepoznatljivim logom, do u potpunosti otkačenih cipela koje će odgovarati onima spremnima na modne rizike. Od klasičnijih, posebno izdvajamo najpoznatije tenisice u mekoj bijeloj koži s likom slavnoga njemačkog dizajnera, dok su nam od onih nešto posebnijih najdraže šarene tenisice u pastelnim bojama.

image
Tenisice Karl Lagerfeld

Hommage dizajneru a najbolji mogući način

Ne treba zaboraviti da se brend osim tenisica ističe i dobrim cipelama na visoku potpeticu u kojima će svaka žena izgledati onako kakva je bila dizajnerova vizija - elegantno, nježno i gracilno. Danas su na snazi neka druga pravila i konačno su prihvaćene žene čija građa ne spada u domenu one tradicionalno modelske, ali kao svojevrsni hommage, štikle Karl Lagerfeld približit će vas onoj koja je bila njegov ideal. One koji bi htjeli zadržati tu siluetu, ali se ipak žele približiti udobnosti mogu se odlučiti na gležnjače u sličnom stilu.

Za sve one koji pak vole opušteniji stil i ljeti se radije vide u ravnim natikačama nego li vrtoglavim štiklama, brend je također izašao u susret. "Šlapice" Karl Lagerfeld izgledaju neodoljivo slatko s dizajnerovim likom, a jednako dobro pristaju ženama i muškarcima.

Kad već budete na stranici MODIVO, bacite oko i na novčanike https://modivo.hr/c/zenski-kozni-novcanici jer svatko tko želi da ga se doživljava ozbiljno mora osim dobre torbice nositi i kvalitetan novčanik u njoj.

Linker
26. travanj 2024 13:48