ROX Beauty

Ljubav leži u nježnosti

Veljača je vrijeme obilježeno toplinom, nježnošću i ljubavi. Bilo prema obitelji, prijateljima, partneru ili sebi. Slavljenje malih znakova pažnje kao i onih velikih svima donosi radost.

Iz tog razloga ROX Beauty je pripremio za tebe predivno ljubavno pismo s mnoštvom popusta i promotivnih cijena povodom slavljenja ljubavi. Donosimo top 3 poklona koje će razveseliti upravo tebe ili tebi dragu osobu.

Kao što svi znamo “sharing is caring” stoga krenimo:

Na prvom mjestu naše liste za darivanje nalazi se SmoothSkin IPL uređaj. Zvuči poznato? Glatka koža često se može činiti nedostižnom, ali osjećati se mlado i lijepo je strast koju svi nosimo u sebi. Zahvaljujući vlastitom jedinstvenom timu stručnjaka koji 100% svog vremena i resursa posvećuju istraživanju, osmišljavanju, projektiranju, proizvođenju i testiranju najmodernije tehnologije IPL-a možete biti sigurni da ste napravili ispravan odabir te da nećete ove godine pogriješiti s darivanjem bilo sebi ili drugima. SmoothSkin će definitivno izmamiti osmjeh na lice.

image
Photo: @roxbeauty.eu

Drugi po redu je neodoljivi Style Pro Beauty Fridge koji definitivno predstavlja ljubav na prvi pogled! Tko ne bih volio znati da su mu serumi, maskice za lice i kremice na sigurnom mjestu, zaštićeni od topline radijatora i vlage kupaonice. Style Pro Beauty fridge osigurava da kozmetički proizvodi, posebno organski, traju dulje i održavaju vrhunsku optimalnu svježinu. Čuvajte sve svoje kozmetičke proizvode hladnima te tako održavajte njihov rok trajanja i dosljednost uz ovaj vrhunski mini hladnjak.

image
Photo:@eiiehouston

Najslađe čuvamo za kraj, za ovu dobitnu kombinaciju ste već zasigurno čuli. Vrijeme je da “downloadirate umor te uploadajte sjaj” s našim omiljenim ROX’n’Roll rollerom koji dolazi u kombinaciji sa Gua Sha kamenom. Svjesni smo da masaža potiče cirkulaciju, poboljšava krvotok, smanjuje natečenost, pa čak pomaže i kod glavobolje. ROX’n’Roll su moderni roleri za njegu kože koji su nadahnuti drevnim tehnikama ljepote koje djeluju na ublažavanje napetosti, ublažavanje stresa i daju vam blistav sjaj u roku od nekoliko minuta. Dovodeći luksuzne salonske tretmane Gua Sha, masaže lica i još mnogo toga u udobnost vlastitog doma, ROX’n’Roll će zasigurno učiniti da se osjećate dobro iznutra.

image
Photo: @roxbeauty.eu

Valentinovo definitivno ne bih trebalo biti samo dan zaljubljenih. Zaljubi se u sebe i počasti se vrhunskim beauty uređajima. Bestselleri kao što su SmoothSkin, Beauty Fridge i Rox'n' Roll čekaju na tebe. Iskoristi popuste na vrhunske beauty uređaje i neka ovo Valentinovo bude u znaku ljubavi prema njegovanom i zdravom izgledu.

ROX Beauty je tu za sva dodatna pitanja o najnovijim tehnologijama za uljepšavanje te ih možete pronaći u novoj trgovini u samom srcu Zagreba, Ilici 54 ili jednostavno podsjetite njihov web shop roxbeauty.eu uz šalicu toplog čaja te uživajte u Smart budućnosti ljepote.

image
Photo: @roxbeauty.eu

Linker
17. travanj 2024 12:07