Promo

Ne propustite panel raspravu „Do The Change“ koja će vas potaknuti na osobni rast i transformaciju

Herbalife i ove godine sudjeluje na Women’s Weekend konferenciji i obilježavanju Međunarodnog dana žena kroz panel pod nazivom “Do The Change” odnosno “Učini promjenu” koji će se održati 8. ožujka 2024. u riječkom Muzeju moderne i suvremene umjetnosti s početkom u 11:45 sati.

U znaku Međunarodnog dana žena, nadolazeća Women‘s Weekend konferencija ugostiti će panel raspravu pod nazivom "Do The Change" koja ima za cilj istražiti ključne procese i strategije potrebne kako bismo istinski promijenili životne navike, postigli osobni i profesionalni razvoj i unaprijedili kvalitetu života.

image

Promo

Ova zanimljiva sesija inspirirana je istoimenim inovativnim projektom koji su pokrenuli nezavisni Herbalife članovi u Hrvatskoj. Projekt "Do The Change" nudi jedinstvenu kombinaciju automatizirane profesionalne podrške, pružajući pojedincima alate i resurse za postizanje njihovih osobnih ciljeva u područjima kao što su prehrana, promjena načina života i samousavršavanje. U središtu ove inicijative leži predanost osnaživanju pojedinaca da ostvare svoj puni potencijal i prihvate pozitivne promjene u svojim životima.

Panel rasprava koja će se održati u petak 8. ožujka 2024. u riječkom Muzeju moderne i suvremene umjetnosti s početkom u 11:45 sati, ugostiti će tri istaknute govornice, a svaka od njih će za stol donijeti bogato iskustvo i uvide. Među njima su dvije uspješne poduzetnice I članice Herbalifea, Andrijana Slunjski i Yvonne Vrnoga Gregorio Begić, poznate po svojem transformativnom putovanju s Herbalifeom. Pridružuje im se i cijenjena psihoterapeutkinja Mirta Fraisman Čobanov, poznata po svojoj stručnosti u vođenju pojedinaca kroz razdoblja promjena i rasta. Panel će voditi Ida Prester, hrvatska voditeljica, glazbenica i aktivistica.

Kako bi inspirirale i motivirale publiku da razmotri vlastiti potencijal za rast i transformaciju, panelistice će podijeliti svoje jedinstvene perspektive promjene, oslanjajući se na osobna iskustva i profesionalne uvide. Za Herbalife članice fokus će biti na isticanju pozitivnog utjecaja Herbalifea na njihove živote, naglašavajući promjene u zdravlju, dobrobiti te osobnom i poslovnom razvoju.

S druge strane, Mirta Fraisman Čobanov pružiti će profesionalnu perspektivu promjene, zalazeći u psihološke i emocionalne aspekte transformacije. Osvrnuti će se na teme poput straha od promjene, izazova s kojima se pojedinci suočavaju kada krenu novim putovima i transformativnog potencijala koji leži u svakoj osobi. Nudeći vrijedne smjernice o samorefleksiji, promjenama načina razmišljanja i strategijama za upravljanje promjenama, Mirta će nastojati publici približiti metode za prihvaćanje promjena u svojim životima.

U svijetu u kojem su promjene stalne, a rast neophodan, ne propustite poslušati ovu panel raspravu kako biste lakše učinili promjenu i utrli put svjetlijoj i snažnijoj budućnosti.

Linker
27. travanj 2024 10:22