Diesel x Street Fighter V

Od digitalnog do uličnog borca: Dieselova kolekcija inspirirana kultnom arkadnom igricom

Ako ste obožavali igrice na automatima, a vrijeme provodili pored Amiga ili Commodore 64 konzola, vrijeme je da se prisjetite lijepih uspomena.

Jedan od najinovativnijih modnih brandova Diesel te proizvođač najpopularnije igre borilačkih vještina svih vremena Street Fighter, udružili su snage povodom proslave 30-te godišnjice od pojave igrice koja je zaludila svijet. Poznat po svom jedinstvenom modnom izričaju, Diesel je osmislio specijalnu kolekciju tenisica koja povezuje urbanu estetiku branda i detalje iz igrice koju su svi obožavali 90-ih godina prošlog stoljeća.

Model Horn Bull dostupan po cijeni od 1.490 kn u Diesel monobrand storeovima u Zagrebu (Tkalčićeva 1, Masarykova 17), Splitu (Krešimirova IV-6) te Rijeci (Adamićeva 30).

Kolekcija donosi pet različitih modela visokih tenisica, a svaki od njih utjelovljuje karakteristike jednog od glavnih junaka igrice, s istaknutim detaljima na potplatu i gornjištu. Ako se ne sjećate Horn Bull, Psycho Power ili Sonic Boom pokreta, požurite provjeriti detalje u Diesel trgovinama ili na web shopu, jer je kolekcija izrađena u limitiranom broju od 5.000 pari.

Linker
19. travanj 2024 05:24