Liburnia Hotels & Villas

Planirate romantični odmor? Odaberite hotele Ambasador i Palace Bellevue u Opatiji, biseru Jadrana!

Sanjate o nezaboravnom romantičnom vikendu uz more? Opatija, koju su časopis Forbes i platforma European Best Destinations proglasili jednom od najromantičnijih destinacija u Europi, savršen je izbor za odmor tijekom veljače kada je sve u znaku ljubavi. Da bi doživljaj bio zaista poseban, hoteli Ambasador i Palace Bellevue pripremili su posebnu romantičnu ponudu.

Najbolji opatijski hoteli

U Opatiji vas očekuje posebna atmosfera koja je neodoljivi spoj povijesnih i modernih vizura. U Hotelu Ambasador 5* iskusite modernu eleganciju uz bogate wellness i gastro sadržaje. Uživajte u unutarnjem bazenu s grijanom morskom vodom i vanjskom bazenu, wellness centru koji se proteže na 1,300 m2 i fine-dining restoranu Cubo.

image

Hotel Ambasador

Liburnia Hotels & Villas
image

Hotel Ambasador

Liburnia Hotels & Villas

Posebnim šarmom odišu povijesni hoteli smješteni u samom centru Opatije među kojima se ističe secesijska ljepota Hotela Palace Bellevue 4*. U njemu možete uživati u veličanstvenom pogledu na Kvarnerski zaljev, probuditi sva osjetila u wellness centru i prepustiti se čaroliji Café Straussa, jedne od najpoznatijih kavana u Opatiji.

image

Hotel Palace Bellevue

Liburnia Hotels & Villas
image

Hotel Palace Bellevue

Liburnia Hotels & Villas

Romantični odmor u Opatiji

U hotelima Ambasador i Palace Bellevue goste očekuje posebna ponuda za zaljubljene parove. Svoju partnericu ili partnera možete razveseliti „Romantičnim odmorom u Opatiji“ koji uključuje pjenušavu dobrodošlicu, doručak u sobi, intimnu večeru u 4 slijeda te aromatičnu masažu Aphrodisiac. Elegantno okruženje fine-dining restorana Cubo u Hotelu Ambasador i jedinstvena „spilja“ u Hotelu Palace Bellevue zaslužni su za posebnu atmosferu tijekom romantične večere. Nakon opuštajuće masaže za parove, uživajte u unutarnjem bazenu s grijanom morskom vodom i revitalizirajućim saunama.

image
Liburnia Hotels & Villas
image
Liburnia Hotels & Villas

Opatija – jedna od najromantičnijih destinacija u Europi

Opatija se može pohvaliti svojom bogatom poviješću, impozantnom arhitekturom i netaknutom prirodom. S idiličnim plažama, slikovitim šetalištima uz more i ugodnom atmosferom, smatra se pravim biserom Jadranske obale. Svaki kutak ovog čarobnog mjesta pripovijeda priču o ljubavi – od obalnog šetališta Lungomare, poznatih opatijskih parkova poput parka Angiolina i Američkih vrtova, do šarmantnih kavana Café Strauss i Café Imperial. Opatija stoga predstavlja savršenu kulisu za romantične šetnje i opuštene trenutke u dvoje.

image
Liburnia Hotels & Villas

Doživite vrhunski romantični odmor tijekom mjeseca ljubavi i provedite trenutke iz snova u hotelima Ambasador i Palace Bellevue!

INFO & REZERVACIJE:

Tel.: +385 51 710 444

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

www.liburnia.hr

Linker
27. travanj 2024 14:25