Poliklinika Dermamed

 dr.med. Anđela Prolić

Potpuno prirodno vratite koži svježinu i zategnutost

Prirodan, odmoran i svjež izgled dobitna je kombinacija za svaku ženu. Prilikom odabira tretmana važno je razmisliti što vam najviše smeta i što biste željeli poboljšati. Zadovoljstvo izgledom ispunjava nas iznutra. Njegovana koža ima poseban sjaj i uvijek je lijepa.

Prirodan, odmoran i svjež izgled dobitna je kombinacija za svaku ženu. Prilikom odabira tretmana važno je razmisliti što vam najviše smeta i što biste željeli poboljšati. Zadovoljstvo izgledom ispunjava nas iznutra. Njegovana koža ima poseban sjaj i uvijek je lijepa.

Nakon tridesete najviše žena muči opuštenost kože koja daje umoran i tužan izgled licu, dok je vrat nakon četrdesete najjasniji pokazatelj gubitka kolagena i elastina.

Naš najjači saveznik u prirodnoj stimulaciji proizvodnje kolagena je svjetski poznati uređaj INFINI RF.

Obnova kože ide iznutra prema van i radi se 3D pomlađivanje zlatnim mikroiglicama koje na svom vrhu ispuste veliku količinu radiofrekvencijske energije. Kontrolirana isporuka energije različite jačine i u različitim dubinama daje nam mogućnost aktivnog tretiranja više slojeva kože. Na taj način potpuno prirodno kožu zategnemo i ona se sama obnavlja, zaglađuje te se vraća mladolik izgled. Za razliku od agresivnih lasera, oporavak je dan do dva.

image

Poliklinika Dermamed

INFINI RF uklanja bore na licu, vratu i dekolteu, podiže obrve i kapke, obnavlja područje oko očiju, sužava proširene pore, ožiljke od akni, podiže obraze, uklanja višak obješene kože i podbradak. Obnavlja kožu vrata i dekoltea, a koristi se i za zatezanje kože podlaktica, koljena i trbuha. Jedan je od rijetkih uređaja za strije. Najčešće je potrebno 1-3 tretmana, a rezultat traje oko 7 godina. Tretman kombiniramo i s „vampirskim“ liftingom PRP tretmanom.

image

Poliklinika Dermamed

Ako niste ljubitelj iglica inovativni američki uređaj koji je osvojio Hollywood jedini u Hrvatskoj THERMI RF ugodno zagrijava kožu i isporučuje energiju ispod površine. Na taj način podiže i zateže kožu, aktivira kolagen i daje punoću licu, vratu i dekolteu. Upravo je ovo jedini uređaj za podizanje kapaka i zatezanje kože bez ozljeda i oporavka. Najtraženiji je uređaj za muškarce i žene jer padnuti kapci i koža lica su problem većine iza četrdesete. Dodatna inovacija ove platforme THERMIva koristi se za vaginalnu rejuvenaciju jer vraća vlažnost, elastičnost i prevenira curenje mokraće. Velika prednost i sigurnost mu je jednokratna sonda.

image

Poliklinika Dermamed

ONDA uređaj uz Thermi pokazao se najboljim za tretiranje podbratka, dok Quanta Q-switch Ruby laser rješava pigmentacije i uklanja tetovaže. Zimski period je idealan za ove tretmane,a SopranoICE Platinum laser s tri valne duljine u jednoj sondi najučinkovitiji je laser na svijetu jer različite valne duljine znače kao da radite tri tretmana s tri različita uređaja odjednom.

Poznati aparati na svjetskoj sceni došli su u Hrvatsku zahvaljujući poliklinici Dermamed koja je već nadaleko prepoznata destinacija za učinkovito rješavanje specifične problematike lica i tijela.

Uvijek se trudimo ponuditi najbolje i imati rezultat koji se od nas očekuje. Ključ je u inovativnim kombinacijama tretmana koje daju rezultate o kojima smo ranije mogli samo sanjati kaže dr. Anđela Prolić.

Koji tretman ili kombinacija tretmana je najbolja za vas i u kakvom je stanju vaša koža saznajte u poliklinici Dermamed. Naše stručno osoblje napraviti će individualan plan obnove kože i vratiti joj svježinu i zategnutost, te je očuvati zdravom.

Poliklinika DERMAMED, Poljička cesta 28b, 2. kat, Split, 021/785-828, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., www.dermamed.hr

Linker
26. travanj 2024 10:33