Pravo je vrijeme za borbu protiv prvih bora

Do kraja mjeseca potražite ove proizvode na popustu od 25 posto u svim bolje opskrbljenim ljekarnama.

Znate li da prve bore nastaju već u dvadesetima i to oko očiju i na rubovima usana? Jedno je britansko istraživanje pokazalo je kako će se vidljive bore prosječne 28-godišnje žene povećati 52 posto kada ona napuni 36. godinu. No, ako vodi brigu o licu i njeguje ga hidratantnom kremom sa zaštitnim faktorom, pojava bora će se povećati za "samo" 22 posto.

Dakle, UV zračenje, zagađenje, plavo svjetlo monitora kojeg i onako svi previše koristimo, loša prehrana, previše alkohola i, naravno, stres, dodajte još i genetsko nasljeđe, potiču prekomjernu proizvodnju radikala, dolazi do oksidativnog stresa koji pak dovodi do oštećenja stanica kože. Koža ubrzano stari i gubi elastičnost, smanjuje se proizvodnja kolagena i pojavljuju se bore.

Stručnjaci Dermatoloških laboratorija Avène s tim su ciljem razvili A-OXitive liniju, provitaminsku rutinu protiv prvih bora, oksidativnog stresa i zagađenja te PhysioLift liniju koja zaglađuje duboke bore i brazde te vraća volumen zreloj koži. Više informacija o anti-age linijama potražite ovdje ANTI AGE

Eau Thermale Avène A-oxitive

A-Oxitive dnevna, vodena krema za zaglađivanje, umornoj koži vraća energiju, zaglađuje prve bore i fine linije. Ako je vaš ten beživotan, a tekstura kože neujednačena, onda je ovo proizvod za vas. A-Oxitive noćna piling krema pomaže u postizanju rafinirane teksture kože i vraćanju tene. Koža je više tonirana i vidljivo glađa i namijenjena je svim tipovima kože. A-Oxitive antioksidantni serum zaštitni je sloj koji brani od štetnih učinaka oksidativnog stresa prilagođen svim tipovima kože. Lagan za nanošenje, bez ljepljivog učinka, brzo se upija i blagog je mirisa. Vodena i nemasna tekstura seruma brzo se upija u kožu, ostavljajući je hidriranu. Bore i fine linije se zaglađuju, a pore su manje vidljive. Za umornu kožu područja oko očiju kojoj nedostaje energije, za prve bore i fine linije te beživotan ten tu je A-Oxitive krema za zaglađivanje područja oko očiju.

image
Eau Thermale Avène A-oxitive
image
Eau Thermale Avène A-oxitive

Eau Thermale Avène PhysioLift

PhysioLift liniju proizvoda čine PhysioLift dnevna njega dolazi u dvije teksture: emulzija (za normalnu do mješovitu) odnosno krema (suhu do vrlo suhu kožu), a namijenjena je dnevnoj anti-age njezi osjetljive kože. PhysioLift Protect krema za zaglađivanje SPF 30 smanjuje vidljive znakove starenja, istovremeno štiteći kožu od fotostarenja, zahvaljujući ekskluzivnoj patentiranoj kombinaciji komplementarnih anti-aging sastojaka

image
Eau Thermale Avène A-oxitive

PhysioLift noćni balzam donosi svježi izgled tako što učvršćuje kožu, smanjuje izraženost bora i uklanja znakove umora. PhysioLift oči je krema namijenjena osobama s osjetljivom kožom oko očiju, a posebna tekstura omogućuje da aktivni sastojci djeluju tijekom cijele noći na ciljani način bez bojazni da će proizvod završiti u očima.

Linker
19. travanj 2024 04:27