Gloria osobno

Slavni dizajner ima samo jednu želju: ‘Sve ćemo mi to preživjeti. Nakon kiše dolazi sunce‘

Posljednji ovogodišnji panel "Gloria osobno" održao se u zagrebakom geritage hotelu Amadria Park Capital. Na temu "Adventa" govorili su glazbenica Nina Badrić, dizajner nakita Nenad Sovilj i bivša Miss Hrvatske Lejla Filipović.

Blagdansko vrijeme nije za sve veselo razdoblje radosti i obiteljskog okupljanja. U situaciji koja je snašla cijeli svijet, niz ljudi našlo se ove godine u neizvjesnosti, nesigurnosti i strepnji pa je svima danas potrebna veća podrška i razumijevanje. Potrebitih je sve više, a najveći poklon koji ovih blagdana možemo darovati jest dati sebe. Složili su se s tom tezom sugovornici posljednjeg ovogodišnjeg panela "Gloria osobno", održanog na temu "Advent".

Nina Badrić, Lejla Filipović i Nenad Sovilj ovu će godinu itekako zapamtiti, otkrili su zašto

U panelu održanom u zagrebačkog heritage hotelu Amadria Park Capital sudjelovali su glazbenica Nina Badrić, bivša Miss Hrvatske Lejla Filipović i proslavljeni dizajner nakita Nenad Sovilj.

Sovilj je svima poželio da u 2021. budu dobro, da se riješe straha i da vjeruju da će biti dobro - jer nakon kiše uvijek dolazi sunce. S njim su se složite i njegove sugovornice - Nina i Lejla, a istu je ocjenu i želje izrazila i voditeljica panela "Gloria osobno".

Kakva je atmosfera vladala u zagrebačkom hotelu Amadria Park Capital, možete pogledati u cijelom panelu "Gloria osobno":

Voditeljica Barbara Kolar sa svojim zanimljivim gostima uživala je u druženju i predivnom ambijentu hotela Amadria Park Capital, koji se smjestio u samom centru - zagrebačkoj Jurišićevoj ulici.

image
Voditeljica panela Barbara Kolar s Nenadom Soviljem uživala je u ugodnom razgovoru. Oduševili su ih posebno pažljivi pokloni naših partnera iz kozmetičke kuće Avène.
Vedran Peteh/Cropix

Budući da je pred nama ipak vrijeme darivanja, naši partneri iz kozmetičke kuće Avène pobrinuli su se da naši gosti odu kući punih ruku - s dermokozmetičkim proizvodima za njegu u ove hladne zimske dan.

image
U zagrebačkom heritage hotelu Amadria Park Capital u ugodnom druženju uživali su svi okupljeni.
Vedran Peteh/Cropix

POGLEDAJTE I:

GLORIA OSOBNO OSIJEK NA TEMU "Oko stola: hrana, uživanje, hedonizam..."

GLORIA OSOBNO ZAGREB NA TEMU "SASTATI SE ILI RASTATI"

GLORIA OSOBNO powered by NATUZZI SHOWROOM ZAGREB & AVENE NA TEMU "BAKE U TOP FORMI"

GLORIA OSOBNO SPLIT NA TEMU "FAMILIJA"

GLORIA OSOBNO RIJEKA NA TEMU "LJEPOTA, ZDRAVLJE I ZADOVOLJSTVO"

Linker
30. svibanj 2023 18:45