iStock
RECENZIJE

Pročitajte dojmove čitateljica o novoj liniji proizvoda za njegu kose

Većina Hrvatica ima suhu, lagano oštećenu kosu „normalne“ gustoće, pokazalo je istraživanje koje smo proveli u suradnji s brendom NIVEA, a sada vam donosimo dojmove čitateljica o njihovoj novoj Hairmilk liniji, idealnoj upravo za takav tip vlasi.

Nakon kratkog istraživanja u kojem smo saznali kako Hrvatice njeguju i oblikuju svoju kosu, donosimo vam recenzije čitateljica koje su imale priliku testirati novi NIVEA šampon i regenerator. Radi se o liniji koja obnavlja kosu čineći je laganom, a formula jača kosu iznutra te joj pruža snagu. Njena osnova su mliječni proteini koji je oživljavaju i jačaju, a sadrži i Eucerit te ulje makadamije.

Pedeset čitateljica testiralo je nove proizvode tjedan dana, a njihovi dojmovi su izrazito pozitivni. Najviše od svega očarao ih je prepoznatljiv NIVEA miris koji se zadržava u kosi kroz dan. Linija je, prema njihovom dojmu, odlična za bojanu i suhu kosu: nahranjena je svaka vlas kose, nevjerojatno je mekana, naočigled obnovljena i puna volumena- tvrde naše čitateljice i ističu kako šampon i regenerator stvarno ispunjavanju sve ono što su "obećali". Većina čitateljica preporučila bi proizvod svojim prijateljicama jer "uistinu pomaže regeneraciji kose", a neke od njihovih dojmova pročitajte u nastavku.

Nivea Hairmilk linija je napravila za moju kosu ono što niti jedan drugi šampon i regenerator do sada nisu. Moju dugu, smeđu, gustu i kovrčavu kosu, koja je zadnjih nekoliko godina bila u stanju „slamnatog očaja“, pretvorila je u savršenstvo. Neukrotiva slama na mojoj glavi je već nakon prvog pranja bila meka, lagana i podatna, vlasište je prodisalo i mogla sam je bez ikakvog problema raščešljati. - Tomislava F.

Tjednima dosađujem svima kako sam upropastila kosu minivalom. Vrhovi kose su koma. Stavljala sam razna ulja, ali bez rezultata. Tek kad sam oprala kosu Nivea Hairmilk šamponom i stavila regenerator dogodila se promjena. Napokon sam zadovoljna, kosa ne strši, lijepo pada, a čak je i suprug, koji ne primjećuje ni novu frizuru, komentirao da mi kosa izgleda odlično. - Marina R.

Osjećaj nakon prvog korištenja je odličan! Inače imam problema s vrhovima kose: brzo mi pucaju i teško mi je pronaći šampon koji bi ih oživio. Mislim da sam ga sada našla! Već nakon prvoga pranja dobila sam osjećaj gubitka težine te su mi vrhovi mekaniji i čini mi se da se počinju obnavljati. S upotrebom regenetatora iz Hairmilk linije, raščešljavanje je bilo lagano i nisam previše trošila vrijeme na to. Sve u svemu, preporučujem ovu liniju, a pogotovo osobama s oštećenom i suhom kosom! - Ivana H.

Zaista vrlo kremasta linija. Ostala sam ugodno iznenađena. Kao da kosu njeguje odmah nakon prvog pranja. Potpuno je meka i podatna. Regenerator mi gotovo nije potreban, ali ga ipak neću izostavljati jer predobro miriši. Čak mrvicu bolje od šampona. Definitivno dobar potez iz NIVEA-e što su osmislili ovu kolekciju - Mirjana R.

Linker
15. travanj 2024 20:54