Skinite dioptriju uz rekordno brz oporavak pomoću ReLEX SMILE metode ekskluzivno u Poliklinici Vukas

Lucija Lugomer, naša poznata influencerica i model, odlučila se napokon riješiti dioptrije te je s nama podijelila svoje iskustvo. Saznajte sve o ovoj revolucionarnoj metodi i oslobodite se dioptrije!

Velika novost u Hrvatskoj je ReLEX SMILE metoda za lasersko skidanje dioptrije koja se izvodi ekskluzivno u Poliklinici Vukas. Radi se o iznimno preciznoj i minimalno invazivnoj metodi kojom u veoma kratkom vremenskom periodu možete riješiti problem kratkovidnosti (miopije) i astigmatizma.

image

Poliklinika Vukas Promo

Nova SMILE metoda u Poliklinici Vukas razlog je zbog kojeg se i Lucija Lugomer odlučila za lasersko korekciju vida. Lucija se prepustila vrhunskom timu i u 15 minuta riješila dugogodišnju dioptriju:

„Moram priznati da sam oklijevala skinuti dioptriju sve ove godine. Nisam željela prolaziti kroz nekoliko dana oporavka, nošenje sunčanih naočala zbog preosjetljivosti oka i slično. Kako sam mama malenog dječaka, svaki dan mi je vrlo aktivan, a i zbog svih poslovnih obveza duži oporavak mi jednostavno nije bio opcija. Kada sam čula za novu SMILE metodu skidanja dioptrije s vrlo kratkim periodom oporavka u Poliklinici Vukas, nisam dvojila ni trenutka, znala sam da je to prava stvar za mene!“, izjavila je Lucija.

image

Poliklinika Vukas Promo

U samo 15 minuta do vida bez dioptrije

Poliklinika Vukas jedina u Hrvatskoj pruža mogućnost korekcije vida ReLEX SMILE metodom uz pomoć najnovijeg tehnološkog dostignuća – VisuMax femtosekundarnog lasera, koji predstavlja novu generaciju laserske korekcije vida. Zahvaljujući ovoj sofisticiranoj tehnologiji, cijeli proces uklanjanja dioptrije, zajedno s pripremom pacijenta traje svega 15 minuta, a sam laser aktivan je samo 24-28 sekundi.

image

Poliklinika Vukas Promo

Kandidati za lasersku korekciju vida su pacijenti koji pate od miopije, odnosno kratkovidnosti s dioptrijom do -10,00, potom oni koji imaju astigmatizam do +/- 5, kao i oni koji imaju oba poremećaja vida. Podobni su i pacijenti koji pate od sindroma suhog oka ili imaju tanku rožnicu. Prije samog zahvata potrebno je obaviti sve zdravstvene preglede vida u Poliklinici Vukas kako bi bili sigurni da kandidat može pristupiti zahvatu.

„Kada sam došla obaviti prve preglede, prof. dr.sc. Damir Bosnar zaključio je da sam idealan kandidat za zahvat. Nikada do sada nisam imala tako detaljan pregled očiju, stvarno sam bila ugodno iznenađena i zahvalna. Zapravo sam postala svjesna kako često zaboravimo da je i očima potrebno pružiti vrhunsku i redovitu brigu.“, rekla je Lucija.

image

Poliklinika Vukas Promo

Minimalno invazivan zahvat garantira maksimalnu brzinu oporavka

Zahvat je potpuno bezbolan, a započinje primjenom kapljičnog anestetika koji djeluje već nakon 30 sekundi. Besprijekornom stabilnošću i preciznošću femtosekundarnog lasera cijeli se zahvat izvodi u tri uzastopne faze.

Prva faza se sastoji od stvaranja lentikula (tkiva u obliku diska) uz pomoć lasera, nakon čega laser izvodi mikrorez 2-3 mikrometara na rožnici oka. U drugoj fazi zahvata kirurg, izrazito visokom preciznošću, uklanja lentikul kroz mikrorez, te slijedi zadnja faza, odnosno korekcija refraktivne pogreške oka, kada rožnica trenutno mijenja svoj oblik i ispravlja miopiju i/ili astigmatizam.

Svoje iskustvo laserske korekcije vida u Poliklinici Vukas opisala je Lucija:

„Sami zahvat protekao je puno brže i lakše nego što sam ja to zamišljala. Nisam osjećala nikakvu bol, potpuno i s punim povjerenjem sam se prepustila vodstvu liječnika. Mislim da je dozica nervoze normalna kada se radi o bilo kojem zahvatu, ali liječnici i sestre su me proveli kroz svaki korak, do najmanje sitnice što je potpuno smirilo bilo kakvu nervozu. U svakom trenutku sam znala što se događa i to mi je ulijevalo veliku dozu sigurnosti.

image

Poliklinika Vukas Promo

Osim što je nova ReLEX SMILE metoda predvodnik modernije i sofisticiranije tehnologije što se odražava na jednostavnosti samog zahvata, od svojih prethodnika razlikuje se i po brzini oporavka pacijenta. Nakon zahvata, pacijent može ići kući i nisu potrebne nikakve kirurške mjere opreza, nije potrebno oči skrivati pod flasterom niti pod tamnim naočalama. Na kontrolu pacijent dolazi dan nakon zahvata kada se može vratiti gotovo svim svojim dnevnim obvezama. Vid se popravlja već dan ili dva nakon operacije, a nakon sedam dana potpuno je stabilan.

„Oporavak mi je bio najveće iznenađenje! Nakon zahvata otišla sam kući svome djetetu i tu večer, kao i obično, čitala mu priču za laku noć, a već sutradan sam imala zakazano snimanje kojeg sam bez problema odradila. Svaki dan mi se vid značajno poboljšavao i kroz par dana sam savršeno vidjela. Stvarno divan osjećaj! Prvi put u dugo vremena ne trebaju mi više nikakva pomagala poput leća ili naočala i imam napokon potpunu slobodu.“, zaključila je Lucija.

image

Poliklinika Vukas Promo

Zbog rekordno brzog oporavka, SMILE metoda posebno je pogodna za sve one koji imaju veoma aktivan stil života ili profesije koje zahtijevaju brzi oporavak i tjelesnu spremnost, poput sportaša, pilota, vojnika i drugih.

Napokon progledajte i nasmijte se očima uz revolucionarnu SMILE metodu

Osjećaj slobode kojeg dobijete kada više ne ovisite o naočalama ni lećama je neprocjenjiv. Nema više nervoznih traženja naočala koje ste slučajno negdje ostavili, zamagljenih stakala pri ulasku u zagrijane prostore, niti skidanja naočala pri sportskim aktivnostima u kojima sudjelujete sa zamagljenim vidom. Nema više stavljanja leća u oko svako jutro i vađenja iz oka navečer, niti dugih čekanja dok vas konačno nazovu iz optike da su vaše leće napokon stigle.

image

Poliklinika Vukas Promo

Uz malu pomoć nove ReLEX SMILE metode i sigurne ruke iskusnih kirurga Poliklinike Vukas, možete bezbrižno uživati u svim aktivnostima i potpuno vjerovati svojim očima. I nimalo manje važno, ne kaže se uzalud kako osmijeh nije potpun ako se ne smijete i očima. Zato, napokon progledajte bez pomagala, bezbrižno uživajte u svim aktivnostima i nasmijte se očima!

image

Poliklinika Vukas Promo

Poliklinika Vukas

Selska cesta 90 b, Zagreb

www.poliklinikavukas.hr

Photo credit: Martina Pašić

Linker
16. travanj 2024 21:37