SONA™ 2 Travel

SONA™ 2 Travel: suputnik veličine dlana za putovanje bez stresa

Redizajniran je jedan od najprodavanijih proizvoda brenda. Manja po veličini, ali jednako snažna, pruža intenzivne orgazme čak i kad ste daleko od kuće.

Redizajniran je jedan od najprodavanijih proizvoda brenda. Manja po veličini, ali jednako snažna, pruža intenzivne orgazme čak i kad ste daleko od kuće.

Koliko god bilo zabavno putovati, pakiranje za putovanje rijetko kome predstavlja zadovoljstvo. Često je naporno i stresno, a sjetiti se ponijeti sve što vam treba obično dovodi do viška prtljage koja vas samo opterećuje. Doslovno. Zapravo, poznata izreka za pakiranje na putovanja kaže: "Na bilo koji odmor ponesite upola manje odjeće i dvostruko više novca." Sada, LELO ispunjava obećanje: "I kad ste u pokretu, ne odustajte od orgazma", predstavljajući jedan od svojih popularnih proizvoda, SONA™ 2 Travel, u putnom izdanju.

Tiha i dovoljno malena da vam stane u dlan

SONA™ 2 Travel dizajnirana je posebno za putovanja. Bez problema stane u prtljagu, torbicu ili kofer i lako se prenosi bilo gdje u svijetu, osiguravajući da je užitak uvijek nadohvat ruke. Putna verzija našeg najprodavanijeg uređaja, SONA™ 2, kombinira moćne značajke, diskretan dizajn i kompaktnu veličinu, što ju čini ultimativnim soničnim masažerom klitorisa za one koji žele otkriti nove razine užitka i zadovoljstva tijekom putovanja.

Dovoljno malena da vam stane u dlan, SONA™ 2 Travel vrlo je jednostavna za pakiranje i nudi isti raspon snage kao SONA 2. Kreće se od blagih vibracija do pune jačine, uključujući više načina rada vibracija. Njen okrugli oblik savršeno pristaje dlanu, a također lijepo pristaje oko klitorisa.

Masažer za klitoris SONA™ 2 dizajniran za putovanja ima LELO SenSonic™ tehnologiju i kompaktan dizajn, kombinirajući sonične valove i nježne pulseve za nevjerojatno osjetilno iskustvo. Silikon je dizajniran da apsorbira sonične valove i daje duboke i nježne valove koji stimuliraju cijelo područje klitorisa za intenzivan užitak i nezaboravne orgazme.

Glavne značajke:

  • Kompaktan i diskretan dizajn omogućuje da SONA™ 2 Travel nosite kamo god idete;
  • Nudi 12 različitih postavki za užitak, koji variraju u intenzitetu od prigušenih do snažnih vibracija;
  • USB punjiva i potpuno vodootporna za neograničene orgazme bilo gdje, uključujući kadu ili aktivnosti u vodi;
  • Jednogodišnje jamstvo i desetogodišnje jamstvo kvalitete.

MPC: 99 USD/€

Linker
28. travanj 2024 14:46