Stopostotno voćno zadovoljstvo sa nula posto grižnje savjesti u bilo koje doba dana

Svima nam je poznato da je balansirana prehrana imperativ za zdravlje svakog pojedinca. Uz tri glavna dnevna obroka, užina je obavezan i bitan dio svakodnevne prehrane. Kako je većina zaposlenih pojedinaca okupirana svojim dnevnim obavezama, ali i stresom koju svakodnevnica donosi, nerijetko imamo slučaj da ljudi često pribjegavaju nezdravim grickalicama slabijih nutritivnih vrijednosti.

Ovakav način brze hrane „s nogu“ može sa sobom donijeti niz posljedica poput debljine, gomilanja masnih naslaga i općenito lošeg zdravstvenog stanja. Kako nam mnogobrojni fitnesss gurui i nutricionisti savjetuju, od izuzetne važnosti je da se uz fizičku aktivnost okrenemo i zdravoj prehrani te laganijoj, ali nutritivno bogatijoj užini.

Zdrava prehrana je pokretač organizma, ona nam daje dodatni energetski poticaj za sve obaveze koje nas čekaju u nadolazećem danu. Zdrava prehrana zahtijeva određeno vrijeme za pripremu kojeg nemamo i tu dolazi do problema. Manjak vremena iziskuje brzo spremljen obrok koji se lako konzumira i koji je bogat nutritivnim vrijednostima. Često puta nam se ne da ili zaboravimo ponijeti voće, a i nakon cijelog dana nošenja voće se može previše ugrijati, nagnječiti i izgubiti na kvaliteti. Uz to, nerijetko poželimo pojesti voće koje nije u sezoni.

MULTITASKING ZAHTIJEVA PROIZVODE KOJE PRATE NAŠ RITAM!

image

Baby food factory_Nutrino lab

Upravo zato, tu su Nutrino Lab užine napravljene od 100% voća i povrća za konzumaciju bilo gdje i u bilo koje doba dana. Zdrave za vaš organizam, bez dodanog šećera, aditiva, umjetnih bojila i glutena, stižu u raznim voćnim kombinacijama, ali i kombinaciji raznog voća sa mrkvom, đumbirom, špinatom ili ciklom. Potrebno je samo odabrati omiljenu kombinaciju i možete provesti dan znajući da se hranite zdravo te da niste zanemarili užinu kao bitan dio prehrane.

ZBOG ČEGA SU NUTRINO LAB PIREI SAVRŠEN IZBOR ZA ZDRAVU UŽINU U POKRETU?

image

Baby food factory_Nutrino Lab

Pored ovoga, Nutrino Lab proizvodi su izuzetno laki za korištenje - odvrneš čep, skviZZneš i uživaš u užini zbog koje se nećeš imati grižnju savjesti. Jedinstveno pakiranje Nutrino Lab proizvoda ne samo da sjajno izgleda, već i čuva svježinu, miris te sve hranjive vrijednosti voća i povrća. I bez brige, sadržaj se ne može izliti iz ambalaže tako da je Nutrino Lab praktičan za ponijeti sa sobom na sastanak, trening ili konzumaciju u pokretu.

Ne zaboravite: obaveze, novac još jako puno toga dolazi i prolazi, ali zdravlje je nešto što bi nam svima trebao biti prioritet!

UKUSNE, HRANJIVE, IZNENAĐUJUĆE SVJEŽE I ZDRAVE VOĆNE UŽINE BEZ IKAKVIH DODATAKA

image

Baby food factory_Nutrino lab

TAMARA BOSKOVIC DERETA

Uz stopostotnu praktičnost prilikom konzumacije i jedinstvenu, zdravu užinu na dohvat ruke užurbanost i multitasking više nemaju kontrolu nad vašim zdravljem!

SkviZZnit ćete kada ih vidite, a posebno kada ih probate.

Linker
19. travanj 2024 06:26