Promo
Tihi luksuz i u plesu

Zagrebački NTS Dance Store slavi 20 godina

U srcu Zagreba, nedaleko od zagrebačkog HNKa, nalazi se omiljeno mjesto svih ljubitelja plesa – NTS Dance Store. Smještena na adresi Prilaz Gjure Deželića 8, trgovina već 20 godina nudi odjeću i obuću najnovijih kolekcija poznatih svjetskih plesnih marki kao što su Bloch, Freed, Sansha, Grishko, International Dance Shoes i mnogih drugih. Bez obzira bavite li se baletom, gimnastikom, jogom, sportskim plesovima, show danceom, sinkroplivanjem ili cheerleadingom, u NTS Dance Storeu pronaći ćete sve što vam treba – od glave do pete.

image
Promo

Iako je NTS Dance Store otvorio svoja vrata prije 20 godina, obiteljski posao Nine i Davorina Tarnovskog započeo je još 1994. godine. Prepoznali su potrebu i mogućnost da svojim radom i strašću doprinesu domaćoj plesnoj sceni. Tijekom godina opskrbljivali su mnoge sportaše, plesne i sportske klubove, umjetnike i kazališne ansamble najboljom opremom za sve faze njihova rada – od treninga do nastupa na velikim i malim pozornicama.

image
Promo

Danas, 30 godina kasnije, Nina i Davorin nastavljaju živjeti svoju ljubav prema plesu. Njihova predanost vidi se u izradi kostima za natjecanja, predstave, televiziju i glazbene spotove. Svaki komad izrađuju s posebnom pažnjom, prilagođavajući ga individualnim potrebama svakog klijenta. Jedna od najvećih prednosti izrade kostima u NTS-u je mogućnost nadopune i dorade kolekcija iz prethodnih godina, čime uvijek izlaze u susret željama svojih kupaca.

image
Promo

Za 10. godišnjicu, 2014. godine, organizirali su dobrotvorni projekt "Život je ples". Poznati dizajneri poput Boudoira, Elfsa, Zigmana, Pecotić, Pavlina i mnogi drugi, dizajnirali su baletne špice koje su bile izložene i prodane na aukciji. Sav prikupljeni novac doniran je Odsjeku plesa na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu.

image
Promo

Ove jeseni, povodom 20. godišnjice, NTS Dance Store lansira ekskluzivnu kolekciju dječjih baletnih dresova osmišljenu kako bi najmlađi plesači s još većim veseljem započeli novu plesnu sezonu.

Posjetite nas u trgovini ili pregledajte našu ponudu na www.nts.hr i pridružite se proslavi naših 20 godina uspjeha!

Linker
12. srpanj 2024 03:20