John Pavlish

Zanimljivi i stručni gosti Infinity podcasta Poliklinike Milojević

Tarik Filipović, Jelena Veljača, dr. Natko Beck i brojni drugi otkrivaju svoja razmišljanja i iskustva

Sve veći medijski interes, ali i interes opće publike kada je riječ o pitanjima estetske medicine, potaknuo je dr. Milojevića, renomiranog estetskog liječnika i vlasnika poznate Poliklinike Milojević da pokrene podcast.

U INFINITY PODCASTU, dr. Milojević razgovara sa stručnim gostima iz polja estetske medicine i drugim poznatim sugovornicima, ne bi li pokušali pomoći u otklanjanju dvojbi ili zabluda o estetskim tretmanima i zahvatima, a isto tako i odgovorili na sva aktualna pitanja u sferi ove grane medicine koja se razvija strelovitom brzinom.

image
John Pavlish

U prvoj epizodi podcasta, dr. Milojević je ugostio primarijusa dr. sc. Ognjena Zrinšćaka. Cijenjeni oftalmolog u razgovoru je s dr. Milojevićem odgovorio na vječitu dilemu "skalpel ili igla?", nastojeći otkloniti dvojbe i dati odgovor na pitanje kojem se pristupu prikloniti u borbi protiv spuštenih kapaka i izraženih podočnjaka, problema koji muči velik broj muškaraca i žena. U poučnom, ali i zabavnom drugom podcastu, maksilofacijalni kirurg Aleksandar Milenović i dr. Milojević, svaki iz svog ugla, nastojali su pronaći tanku granicu između brojnih mogućnosti estetske medicine i estetske kirurgije, te nas upoznati s trendovima, najnovijim tehnologijama i dostignućima u estetskoj kirurgiji i medicini. U trećoj epizodi, dr. Milojević je ugostio jednog od vodećih svjetskih znanstvenika prof. Gordana Lauca, a glavna tema oko kojeg se zapodjenuo razgovor bila je kako što duže zadržati vitalnost.

image
John Pavlish

U četvrtoj epizodi dr. Milojević je ugostio poznatu urednicu, kolumnisticu i aktivisticu Jelenu Veljaču s kojom se dotaknuo uvijek intrigantne teme gdje povući granicu ako pričamo o estetskim tretmanima i trebaju li se prikrivati godine, ali i pitanja poput onih po kojim kriterijima odabrati estetskog liječnika i koliko je pritom važno povjerenje, te iskren i stručan savjet. Kako uz pomoć pravilne ishrane živjeti zdravije i kvalitetnije? Jesmo li ono što jedemo, što je superhrana i možemo li pravilnom ishranom produljiti životni vijek možete doznati u petom INFINITY PODCASTU u kojem gostuje naša poznata nutricionistkinja Ivana Barišić, a najnovija gošća INFINITY PODCASTA je svjetski poznata TikTok zvijezda, Mirta Miler.

image
Poliklinika Milojević

Saznajte kako uspjeti na TikToku od influencerice koja broji gotovo 18 milijuna pratitelja, ali i sve o najnovijim trendovima u šminkanju i utjecaju influencera na samopercepciju.

image
Poliklinika Milojević

U narednim tjednima očekuju nas brojni zanimljivi gosti. Što se ponekad krije iza neobičnih zahtjeva pacijenta otkrit će nam dr. Natko Beck. O estetskim zahvatima iz muške perspektive, dr. Milojević će razgovarati s našim poznatim glumcem Tarikom Filipovićem, o regenerativnoj estetskoj medicini i najboljoj kozmetici i uređajima za njegu lica uputit će nas renomirana dermatologinja i venerologinja dr. Ivana Prkačin, a očekuje nas i zanimljiv razgovor o poduzetništvu u svijetu estetike s Anom Volk.

Sve navedene, kao i sve buduće epizode INFINITY Podcasta bit će objavljene na službenom YouTube kanalu Poliklinike Milojević.

.

Linker
26. travanj 2024 19:28