Želite ekskluzivnu uslugu na svom zimskom odmoru? Vlastiti Snow Experience Concierge će vas oduševiti!

Skijaška idila u Alpama

Krajem studenog otvara se većina europskih skijališta, pa zimski odmor ovih dana postaje nezobilazna tema u društvima, u obiteljima, na radnim mjestima... Posebice kod pravih ljubitelja snježnih padina, panoramskih pogleda, sunca i sjajnih partyja nakon cjelodnevnog boravka na snijegu. Hrvati posebno vole Alpe, a jedna od najpopularnijih lokacija na manje od četiri sata vožnje iz Zagreba je zasigurno austrijski Obertauren. Ovo mjesto omiljeno je svim ljubiteljima skijanja, a može se pohvaliti s najviše prirodnog snijega u Austriji.

Sa 100 kilometara skijaških staza te cross-country stazom, Obertauren je savršen za one koji traže idealnu destinaciju za obiteljski odmor. Ovo popularno austrijsko skijalište može biti sjajan izbor i za romantičnu spa oazu za dvoje ili pak popularni apres-ski s prijateljima.

Jedna od prednosti Obertauerna je i vrhunski hotelski smještaj, a nama su za oko zapela dva premium hotela - Kesselspitze Valamar Collection Hotel 5* te Valamar Obertauern Hotel 4*.

image

Valamar Riviera

Ekskluzivna usluga tijekom odmora

Ono po čemu se, među ostalim, Valamarovi hoteli u Alpama ističu jest ekskluzivna usluga Snow Experience Conciergea. Odgovorit će na sva vaša pitanja: koju opremu odabrati, na koje staze se uputiti, kakva je vremenska prognoza...on je asistent kojeg trebate. Zna sve o snijegu i što raditi na snijegu te za goste organizira i različite aktivnosti na snijegu. Imati vlastitog vodiča i savjetnika na zimovanju zvuči jako dobro.

Sjajno gourmet iskustvo u Alpama

Upravo zahvaljujući mirnom okruženju Obertauerna, vrhunskim sadržajima te ekskluzivnim V Level uslugama, Kesselspitze Valamar Collection Hotel 5* naš je odabir za hedonistički odmor u Alpama. Iz hotela možete ravno na skijašku stazu, a u njemu ćete pronaći sve što vam je potrebno za skijašku avanturu.

image

Valamar Riviera

Na raspolaganju su vam luksuzne sobe, suitevi i privatni chalet. Posebnost hotela je wellness oaza iz koje se pruža fantastičan panoramski pogled na Obertauern. Sjajno gourmet iskustvo, čak i na alpskim visinama, čeka vas zahvaljujući luksuznoj ponudi u ekskluzivnom hotelskom restoranu.

Zabava za cijelu obitelj

U samom središtu mjesta nalazi se, pak, Valamar Obertauern Hotel 4*, odličan izbor za obiteljski odmor prepun zabave. Iz hotela svugdje možete doći na skijama jer se svega nekoliko koraka od njega nalaze sve ključne skijaške staze. U neposrednoj blizini je i baby skijaška staza na kojoj može uživati cijela obitelj. Prepoznatljiv Valamarov koncept Maro u sklopu hotela omogućuje dodatne zabavne sadržaje, a uključuje program za djecu, kino kutak i zabavnu zonu opremljenu igraćim konzolama. Također, u hotelu vas očekuju udobne sobe i suiteove te brojni sadržaji za zabavu i opuštanje. Za informacije i rezervacije posjetite www.valamar.com.

Linker
24. travanj 2024 11:57