Ženske tenisice – otkrijte najnovije trendove ovog ljeta

Još uvijek niste pronašli svoje nove tenisice koje ćete nositi cijelog ljeta? Nema veze, još uvijek imate vremena. Svi mi dobro znamo da se modni trendovi mijenjaju, i upravo smo vam zbog toga pripremili ovaj kratki vodič kako biste vidjeli što će biti moderno ovog ljeta i odabrati onaj idealan par u kojem ćete provesti cijelo ljeto. Stoga, nastavite čitati!

Praktične i udobne

Vjerovali ili ne, ali dizajneri i stilisti se slažu oko jedne stvari: ovog su ljeta najpopularnije praktične i udobne tenisice koje će vam omogućiti da u njima provodite puno vremena osiguravajući vašim stopalima savršenu razinu ugode cijelo vrijeme nošenja. A kada smo već kod udobnosti, jedan od predvodnika ovoga je zasigurno popularan australski brend Uggs, a njegovu bogatu ponudu idealne obuće i odjeće, kako za ljeto, tako i za druga godišnja doba, istražite na https://answear.hr/m/ugg i sigurno ćete pronaći nešto što će vam idealno odgovarati.

Retro tenisice

Da, retro je moderno. Ako želite istaknuti svoj osjećaj za modu, tada potražite tenisice retro stila koje podsjećaju na sedamdesete i osamdesete godine prošlog stoljeća. Možete ih kombinirati s drugim retro komadima ili pak najmodernijim majicama ili haljinama, izbor je na vama!

Tenisice prikladne i veganima

Neovisno o tome koji je tip vaše prehrane, činjenica je da se sve više i više popularnih modnih brendova okreće vegan-friendly stilu, što znači da njihovi proizvodi ne sadrže ništa životinjskog podrijetla, a to uključujuće i tenisice.

image
PROMO

Ekološki prihvatljive tenisice

Uz prethodni trend, sve su popularniji i ekološki prihvatljivi proizvodi koji su označeni posebnim oznakama koje to ističu. Na primjer, ako su proizvedeni od najmanje 50 % ekološki prihvatljivih materijala, recikliranih ili organskih. Upravo New Balance nudi širok izbor ekološki prihvatljivih tenisica i drugih modela obuće koji su istovremeno i vrlo modernog izgleda i nadaleko poznate udobnosti koju nudi ovaj popularni brend. Ekološki prihvatljive tenisice New Balance dostupne su u cijelom spektru različitih boja, kombinacija boja i materijala, zahvaljujući čemu ćete vrlo jednostavno pronaći one koje će idealno odgovarati i vašem modnom stilu, ali i vašim svakodnevnim potrebama. Naravno, svi modeli New Balance tenisica imaju na sebi ušiven logotip ovog brenda, što potvrđuje njihovu kvalitetu i udobnost.

Chunky tenisice

Otkako su se pojavile prije nekoliko sezona, ove su tenisice odmah postale omiljene među brojnim zaljubljenicima u modne trendove jer su ponudile nešto sasvim novo i drugačije, a i dan danas im se ne smanjuje popularnost. Ove je tenisice neobično jednostavno uskladiti s ostatkom vaše modne kombinacije, a zahvaljujući njihovom neobičnom izgledu, možete biti sigurni da nećete proći neprimijećeno bez obzira na to za koju ih se priliku odlučili nositi. Naravno, dostupne su u klasičnoj bijeloj boji, ali i u brojnim drugima bojama kao i kombinacijama boja, zahvaljujući čemu ćete vrlo jednostavno pronaći one koje će se najbolje uklapati u vaš modni stil.

Linker
20. travanj 2024 07:09