Prava fešta

Ana Čagalj proslavila rođendan u elegantnom društvu, no ima još: ‘Lete mi lete četrdesete‘

Supruga našeg poznatog pjevača proslavila je 41. rođendan s prijateljicama, a otkrila nam je kada se sprema pravo obiteljsko slavlje.

Već je poznato da obitelj Čagalj zna kako dobro feštati, Jole, Ana i njihovo četvero djece od svake lijepe prigode naprave pravo slavlje, a tako je bilo i ovih dana povodom Aninog rođendana. Supruga našeg popularnog pjevača svoj je dan obilježila prvo u ženskom društvu. Na svom je Instagram profilu podijelila pregršt fotografija s elegantnog slavlja na kojem je okupila sebi draga lica.

image

Ana Čagalj proslavila je rođendan

PRIVATNI ALBUM

"Rođendan sam proslavila u predivnom restoranu Dvor, pozvala sam svoju grupicu najbližih prijateljica! A obiteljski slavimo u Zagvozdu kad se Jole vrati s puta!", otkrila je Ana Čagalj za Gloria.hr.

Uz fotografije na kojima slavljenica pozira sama uz ukrasne balone i raskošan buket cvijeća napisala je parafrazu poznatog Severininog stiha "Lete mi lete četrdesete", dala je tako do znanja da su četrdesete nove tridesete.

image

Prvu feštu rezervirala je za prijateljice

PRIVATNI ALBUM

Ana je za svoj 41. rođendan izabrala elegantnu smeđu haljinu s detaljima od cirkona. A elegantan dress code ispoštovale su i njezine prijateljice.

Slavljenica je objavila još zajedničkih fotografija s prijateljicama, a dodatno je naglasila koliko joj znače uz opise fotografija: "Moje prije, volim najviše. Moje žene, majke, kraljice".

Elegantna, ali vesela proslava u splitskom restoranu Dvor koji se zbog svoje kvalitete našao u Michelinovom vodiču, vjerujemo da je tek uvod u proslavu Aninog rođendana. Njen suprug Joško Čagalj, poznatiji kao Jole, vikend provodi radno, ove subote nastupa u dalekom Ivankovu. No Jole nije zaboravio na svom Instagramu obilježiti važan dan.

Uz romantičnu fotografiju njih dvoje na plaži supruzi je uputio nježne riječi. "Moj svemir. Sretan rođendan, ljubavi", napisao je.

image

S prijateljicama se okupila u restoranu Dvor

PRIVATNI ALBUM
Linker
18. travanj 2024 11:23