sretna trudnica

Anđelka Prpić više ne skriva koliko uživa u trudnoći i novoj ljubavi

Gumica koja se u regiji proslavila ulogom u humorističnom serijalu ‘Andrija i Anđelka‘, nakon rastave od prvog supruga pronašla je sreću s njegovim prijateljem s kojim za par mjeseci očekuje prinovu.

Poznata beogradska glumica Anđelka Prpić i da hoće više ne može sakriti trudnički trbuščić. Posljednjih mjeseci puno se nagađalo o njezinoj trudnoći i novom partneru s obzirom na to da se nakon razvoda od supruga Darija Prpića s kojim ima sina Jakšu, s nikim nije pojavljivala u javnosti. No ubrzo se otkrio i razlog. Naime, zvijezda humorističnog serijala "Andrija i Anđelka" u vezi je s Markom Žugićem, prijateljem bivšeg supruga kojem ta veza nije najbolje sjela. Novi par, navodno planira i vjenčanje, a Darijo Prpić za srpske medije ironično je izjavio kako im želi sreću, ako žele može im biti i kum, a ne bi imao ni ništa protiv da Marko uzme i njegovo prezime.

Iako je svoju intimu i trudnoću do nedavno vješto skrivala i nikada se nije osvrtala niti na buru zlonamjernih medijskih napisa, posljednjih tjedana ponosno pokazuje svoj trbuščić kao i novog životnog partnera. Ovih dana objavila je slike s odmora u Ateni na kojima se vidi koliko uživa u svom novom životu, a često je u njezinima objavama i 11- godišnji sin Jakša. Anđelka je kako svjedoci tvrde u sedmom mjesecu trudnoće i prije ljeta će drugi put postati mama, a očekuje li dječaka ili djevojčicu to još uvijek drži za sebe.

Linker
22. travanj 2024 03:34