Anita Dujić

 BORIS KOVACEV/CROPIX
PETAK TRINAESTI

Anita Dujić se nakon niza nezgoda javila s Hitne: ‘A kako je vama ova godina započela?‘

Dizajnerica nakita podijelila je fotografije brojnih nezgoda koje su je zadeselile posljednjih dana.

Dizajnerica nakita podijelila je fotografije brojnih nezgoda koje su je zadeselile posljednjih dana.

Mnogi od nas petak trinaesti asociraju uz nesreću, a ove godine ovaj nam je kobni datum pristigao već u siječnju. Dizajnerica nakita i bivša manekenka Anita Dujić Broadfoot u šali nam kaže kako nije praznovjerna, no da će ovog petka trinaestog pokušati ostati kod kuće, što nas nimalo ne čudi s obzirom na cijeli niz nezgoda koje su je zadesile ovog tjedna.

Naime, u četvrtak je Anita na društvenim mrežama objavila fotografiju s maskom na licu i flasterom zalijepljenim preko oka te otkrila kako ju je četverogodišnja kćerkica Lily slučajno ogrebala i oštetila joj rožnicu.

image

Zbog oštećenja rožnice zavšila je na Rebru

INSTAGRAM

"Završim danas na Hitnoj na Rebru (hvala na brzini). Odmah iza toga mi pukne udlaga dok sam ručala, a prije dva dana se auto zabije u mene. A kako je vam ova godina počela?!?", napisala je dizajnerica na svom Instagram storyju uz niz fotografija svojih nezgoda.

image

Nakon povratka s Hitne, ispala joj je udlaga

INSTAGRAM

U jednom trenutku fotografirala je i malenu Lily kako spokojno spava unatoč cijelom kaosu. "Ona je najpametnija", našalila se Dujić Broadfoot i pokazala kako i dalje nosi povez na oku.

image

Nada se kako je crnom nizu napokon došao kraj

INSTAGRAM
image

Anita se šali kako ovog petka neće napuštati kuću

INSTAGRAM

"Nekako se nadam da će taj niz stati sad na ovome", rekla nam je nakon što smo je upitali kako se osjeća na današnji "nesretni" dan.

Podsjećamo, Anita je u studenom prošle godine otkrila kako ona i suprug Duncan Broadfoot čekaju drugo dijete. O detaljima svoje druge trudnoće te ljubavnoj priči sa škotskim filmašem progovorila je u ekskluzivnom intervjuu za Gloriju.

Linker
28. travanj 2024 16:36