Bračna idila

Antonija Mišura slavi godišnjicu braka i 17 godina veze: "Mnogi su pričali da ću te zaminiti"

Naša bivša košarkašica suprugu Marku posvetila je dirljiv video.

Antonija Mišura Sandrić sa suprugom Markom slavi godišnjicu braka i 17 godina veze. Tom je prigodom na Instagramu objavila dirljiv video. "Puno njih je pričalo da ću nakon medijske prisutnosti dignit glavu i zaminit te." započela je Mišura pa nastavila: "U ni jednom trenu na to nisam pomislila, od prvoga dana sam znala da si moj i poseban,volim te ludo kao i sa 17 godina kad smo počeli ovo naše putovanje. Zato živila ljubav,jer ljubav je sve" zaključila je objavu.

Naša bivša košarkašica i suprug koji su u braku od 2015. zajedno imaju dvoje djece, kćer Taru i sina Noela. Svoju srednjoškolsku ljubav okrunili su vjenčanjem u katedrali sv. Jakova u Šibeniku, a vijest o prvoj trudnoći Antonija je objavila u ljeto 2019. godine preko Instagrama i tom je prilikom za Gloriju izjavila da sa suprugom Markom želi imati dvoje djece. Želja joj se ispunila početkom prošle godine kad je na svijet stigao Noel kojeg je predstavila upravo snimanjem za Gloriju.

"Nimalo ne pretjerujem kad kažem da je Noel prekrasna beba. Čak je i mirniji od Tare, premda je i ona kao novorođenče bila nezahtjevna. Plače samo kad je gladan, a između obroka spava", ponosna je tada pričala Antonija koja je i prošle godine suprugu posvetila jednako emotivnu objavu povodom godišnjice. "Izabrala sam tebe i tebe ću uvijek birati iznova. Bez pauze, bez dvojbe, u otkucaju srca. Uvijek ću nastaviti birati tebe" napisala je tada.

Linker
20. travanj 2024 15:51