Nepoznat motiv

Benedict Cumberbatch i obitelj prestravljeni: Pobješnjeli kuhar s nožem provalio u glumčev dom

Napadač s nožem provalio je u dom britanskog glumca Benedicta Cumberbatcha i prijetio njemu i njegovoj obitelji. Tijekom zastrašujućeg incidenta u kući su bili Cumberbatch i njegova supruga Sophie Hunter te njihovo troje djece.

Benedict Cumberbatch i njegova obitelj bili su potpuno prestravljeni kada je kuhar naoružan nožem napao njihov dom u Londonu. Zvijezda serije "Sherlock" bio je kod kuće sa suprugom Sophie Hunter i njihovo troje djece kada se dogodio zastrašujući napad.

Prema sudskim dokumentima, 35-godišnji Jack Bissell probio je njihovu željeznu kapiju i povikao: "Znam da ste se doselili ovdje, nadam se da će vam kuća izgorjeti". Bissell je zatim iščupao biljku iz vrta i bacio je na zid. Zatim je pljunuo na portafon imanja i oštetio ga nožem. Napadač, koji je dva puta bio glavni kuhar u hotelu Beaumont, koji se može pohvaliti s pet zvjezdica, između 2017. i 2020., pobjegao je s mjesta događaja, ali je kasnije uhićen zbog DNK dokaza pronađenih na portafonu.

image
MIKE COPPOLA AFP

Izvor blizak obitelji Cumberbatch rekao je za Daily Mail: "Naravno da je cijela obitelj bila potpuno prestravljena i mislili su da će ući u njihov dom i povrijediti ih. Srećom, ostao je samo u vrtu.

“Benedict i Sophie imali su mnogo neprospavanih noći jer su se brinuli da bi ponovno mogli biti meta. "Činjenica da je to bio ciljani napad čini ovo sve još strašnijim."

image
PROFIMEDIA

Bissell je priznao kaznenu štetu na sudu ranije ovog mjeseca te mu je naređeno da plati kaznu od 250 funti i izrečena mu je trogodišnja zabrana prilaska. Ova naredba mu zabranjuje prilazak blizu obitelji ili u područje u kojem žive. Sud je čuo da je prije napada Bissell kupio pecivo u obližnjoj trgovini, gdje je rekao trgovcu da će provaliti u glumčev dom i spaliti ga.

Nije jasno zašto je baš Cumberbatch bio meta, a Bissell nije ponudio obranu na sudu. Bissell je ranije osuđivan za krađu, tri upozorenja za kaznena djela protiv imovine, prekršaj zbog remećenja javnog reda i mira i kaznu za posjedovanje droga. Priznao je krivnju i presuda mu je izrečena 10. svibnja.

Linker
20. travanj 2024 15:41