Eksplozivno

Bit će bestseler: Britney Spears objavljuje ‘brutalno iskrene‘ memoare

Izdavački ugovor pjevačice težak je čak 15 milijuna dolara. Britney na rukopisu radi sa Samom Lanskym, priznatim piscem i novinarom, a izdavač je oduševljen knjigom koja još nema naslov.

Britney Spears, glazbena superzvijezda prema kojoj život nije bio baš milostiv, na jesen će objaviti memoare, a izvori bliski izdavaču, kući Simon & Schuster, otkrivaju da je rukopis "inspirativan" i da će sve dobro protresti, doznaje Page Six. "To će biti trijumfalna knjiga. Pokrit će sve njene najranjivije periode, od djetinjstva, kad je bila mala djevojčica koja je sanjala velike snove, preko prekida s Justinom Timberlakeom, trenutka kad je obrijala glavu do borbe s obitelji oko starateljstva nad njom. To je i priča o preživljavanju, pronalaženju izlaza iz paralizirajućeg odnosa do sreće sa suprugom Samom Ashgarijem", rekao je izvor.

image

Očekuje se da će knjiga biti senzacionalna

TIMOTHY A. CLARY/AFP/PROFIMEDIA

Izdavački ugovor koji su sklopili agencija Creative Artist i Britneyin odvjetnik Mathew Rosengart težak je 15 milijuna dolara i jedan je od najviših uopće poslije izdavačkih ugovora Baracka i Michelle Obama. Britney na rukopisu radi sa Samom Lanskym, priznatim piscem i novinarom koji je pisao za The Atlantic, New York Magazine, Time te pisao portrete zvijezda, uključujući Madonnu, Nicki Minaj i Adele. Izdavač je oduševljen knjigom koja još nema naslov, a trenutno prolazi završne pravne revizije prije objavljivanja.

image

Britney Spears u Areni Zagreb u sklopu turneje Femme Fatale

BORIS KOVAČEV/CROPIX

Kako piše Page Six, Britney je u knjizi brutalno iskrena i piše iz dubine srca. "Prevrnula je baš svaki kamen. To je istinska ženska osnažujuća priča o tome kako preuzima kontrolu nad svojim životom", doznaje se od upućenih. Drugi pak izvor kaže da je autorica užitak i bol koje je proživjela pretvorila u umjetnost. "To je inspirativno štivo, ne samo zato što pokazuje snagu njenog duha, nego i zato što je priča ispričana s toliko stila, duhovitosti, inteligencije, iskrenosti i bez imalo samosažaljenja. Na tim stranicama ona je potpuna pobjednica. Knjiga će potresti svijet. Vjerujem da će odmah postati bestseler", nije štedio na velikim riječima izvor.

image

Sreću je našla sa suprugom Samom Ashgarijem

B4859/AVALON/PROFIMEDIA

Britney Spears počela je nastupati još kao dijete, a znatiželju javnosti privukla je na sebe 1998. kad je objavila megauspješnu pjesmu "…Baby One More Time" koja je uzburkala duhove stihovima i videom u kojem se 17-godišnjakinja pojavila kao provokativna školarka. Bila je poznata njena veza s Timberlakeom i činili su se kao zlatan par, no kasnije je bila u medijima više zbog skandala nego radi glazbe – neočekivanog braka s plesačem Kevinom Federlineom, psihičke krize i i brijanja glave, hospitalizacije. Stavljena je 2008. pod očevo starateljstvo koje je trajalo sve do prije dvije godine. Nije u to vrijeme imala pristup svom novcu, nije mogla odlučiti ni otići na kavu, nadzirali su je pod tušem.

image

Više puta je izmjenila poljupce s Madonnom

B4859/AVALON/PROFIMEDIA

Sada je na društvenim mrežama natuknula kako knjigom želi pokazati da je uspjela preživjeti. Na Instagramu je napisala: "Zaljubljena sam u život koji sam izgradila za sebe! Trebala bih biti, lijepo je i prilično ludo nakon svega što sam morala napraviti da bih se riješila očevog zlostavljanja i kontroliranja - doslovno mi je ulazio u glavu 13 godina, vjerovali ili ne!" Ipak, navodi kako joj je najteže to što nema obitelj koja bi je cijenila i to vjerojatno nikada neće moći preboljeti. No, radi na tome da postane jača, pa je napisala čak tri različite verzije knjige, što joj je, kaže, bila odlična terapija.

Linker
23. travanj 2024 23:18