BUDUĆA MLADENKA

Bivša djevojka Care Delevingne objavila je zaruke s bogatim nasljednikom, Brandonom Davisom

Glumica serije "Slatke male lažljivice", Ashley Benson zaručena je za nasljednika naftne industrije i glazbenog menadžera.

Ashley Victoria Benson, američka filmska i televizijska glumica i model, najpoznatija po ulozi Hanne Marin u seriji "Slatke male lažljivice", zaručena je za nasljednika naftne industrije i glazbenog menadžera Brandona Davisa. Ashley je na svom Instagram storyju objavila snimku 43-godišnjeg Brandona na kojoj je prikazan njezin veliki dijamantni zaručnički prsten uz riječi: "Ljubav mog života", koje je napisao Davis. Deset godina mlađa glumica nasmijano je pokazala svoj prsten i odgovorila mu: "Moj najbolji prijatelj, volim te." Nakon toga joj je čestitala prijateljica Theresa Piccciallo riječima: "Naše bebe se žene!" te dodala "Oboje vas volimo bezuvjetno, beskrajno, uvijek i zauvijek. Čestitke našim najboljim prijateljima!".

Prvi je put par spomenut u veljači kada je Ashley dospjela na naslovnice američkih magazina zbog svoje veze s Brandonom, ali par se već godinama kretao u istom holivudskom krugu. Ona i unuk naftnog milijardera Marvina Davisa "imaju puno zajedničkih prijatelja i oboje su super zabavni i vrlo društveni ljudi", rekao je izvor za People u to vrijeme. Benson je ranije hodala s reperom G-Eazyjem s nekoliko prekida od 2020. do 2022. Prije toga je dvije godine bila s modelom Carom Delevingne. Kratko je hodala i s Gleejevim zgodnim glumcem Chordom Overstreetom, 2012. nakon što su zajedno prisustvovali dodjeli nagrada Teen Choice. Nakon Chorda, Ashley se našla u trogodišnjoj romansi s bliskim prijateljem Justina Biebera, Ryanom Goodom. Posljednje su je povezivali s fotografkinjom Sofijom Malamute samo nekoliko mjeseci prije nego što je svoju vezu s Brandonom iznijela u javnost.

Što se Brandona tiče, glazbeni menadžer je tijekom godina bio romantično povezan s Mischom Barton i Drew Barrymore. Ovaj unuk pokojnog naftnog milijardera koji je posjedovao impresivnu imovinu kao što su 20th Century Fox i hotel Beverly Hills, tijekom godina stekao je reputaciju "zločestog dečka". Naime, bio je uhićen zbog posjedovanja kokaina i vožnje pod utjecajem alkohola, a dvaput je bio na liječenju zbog zlouporabe supstanci. Kratko je hodao s Paris Hilton 2000-ih u vrijeme kada je bio poznat kao "kralj zabava", a kasnije su bili samo bliski prijatelji često viđeni u zajedničkim izlascima po noćnim klubovima.

Linker
20. travanj 2024 19:32