Damir Krajac / Hanza Media
Prioriteti se znaju!

BRAČNI PAROVI ZAVLADALI POLITIKOM! Marija Selak Raspudić otkrila zašto je rano napustila stožer

Ljubav pokreće svijet. No, teško ga je pokrenuti bez politike pa se u Hrvatskoj pojavio novi trend - onaj slavnih bračnih parova u dinamičnim političkim igrama. Ide li ljubav pod ruku s politikom? Sudeći po rezultatima parlamentarnih izbora - odgovor je jasan.

MOST-ove najveće političke akvizicije - Nino Raspudić i Marija Selak Raspudić itekako su se isplatili Boži Petrovu u ovoj političkoj utkamici. MOST je, osvježen novim licima, dobio osam mandata, barem prema dosadašnjim obrađenim rezultatima DIP-a. Iako bračni par nije skrivao sreću i oduševljenje zbog izbornog uspjeha, Marija Selak Raspudić rano je napustila stožer MOST-a, organiziran u restoranu Rougemarin u Zagrebu.

Učinili su to zbog kćerkice Danice - ona je ipak prioritet. U kratkom razgovoru za Gloria.hr u izbornoj noći Marija Selak Raspudić otkrila nam je kako se nosila s predizbornom kampanjom, kako gleda na izborni uspjeh MOST-a i tko je 'šefica' Raspudićevih!

Zagreb, 050720.
RougeMarin.
Pracenje rezultata parlamentarnih izbora 2020. godine u stozeru stranke Most.
Na fotografiji: Marija Selak Raspudic, Nino Raspudic.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
Damir Krajac / Hanza Media
Marija Selak Raspudić sa suprugom Ninom u stožer MOST-a stigla je nakratko, a potom se vratila kući - kćerkici Danici.

EKSKLUZIVNO! Marija Selak Raspudić otkrila velike planove za budućnost: Nakon izbora pred oltar!

Bračni par ima prioritet - djevojčicu Danicu!

Neupitna međusobna podrška i ljubav ovog para ogledala se i u odluci da zajedno uđu u izbore. Sam Nino Raspudić na Facebooku je otkrio da ga je, nakon odluke da podrži Božu Petrova, supruga ubrzo podržala. U svemu su zajedno - roditeljstvu, ljubavi i politici.

"Treba biti ponizan i u pobjedi i u porazu. Čekamo još finalne rezultate pa ćemo vidjeti. Sad sam doma s bebom, ona je ipak prioritet, a slavit ćemo kada bude konkretnih rezultata našeg rada. Bilo je naporno s bebom kroz predizbornu kampanju, no ona mi je istodobno i najveći poticaj, kao što svaka novopečena majka zna, beba daje snagu za sve", otkrila je Marija za Gloria.hr.

Zagreb, 050720.
Muzej suvremene umjetnosti.
Pracenje rezultata parlamentarnih izbora 2020. godine u stozeru koalicije Mozemo.
Na fotografiji: Mile i Ivana Kekin.
Foto: Darko Tomas / CROPIX
Darko Tomas / Hanza Media
Mile i Ivana Kekin u Muzeju suvremene umjetnosti pratili su rezultate parlamentarnih izbora s kolegama iz koalicije Možemo.

Ekskluzivno! Ivana i Mile Kekin o odluci koja je promijenila sve: 'Sad je pravi trenutak!'

Uspjeh bračnog para Kekin!

Bračni parovi su, podsjetimo, vladali ovom predizbornom kampanjom. Nikada više poznatih imena iz javnog života nije bilo u političkoj utrci. Tu su se tako našli i frontmen 'Hladnog piva' te njegova supruga, psihijatrica Ivana Kekin. Politički su se aktivirali te su bili unutar platforme 'Možemo', koja je proteklih tjedana uživala najveću pokršku među poznatim imenima hrvatskog kulturnog života. A, našla se tu čak i oskarovka Jane Fonda.

U razgovoru za magazin Gloria Kekin i Ivana otkrili su svoje razloge o ulasku u politiku, složni da su promjene potrebne i da će se za njih boriti zajedno. Nisu u predizbornoj noći skrivali sreću zbog izbornih rezultata - a u razgovoru s medijima otkrili su i da 'borba' za grad Zagreb počinje. Pred nama su, naime, iduće godine lokalni izbori. Čini se da je politička bitka bračnog para Kekin tek počela, i to prilično uspješno!

Zagreb, 050720.
History bar, Tkalciceva ulica.
Pracenje izbornih rezultata parlamentarnih izbora za 10. saziv Sabora u stozeru koalicije Stranke sa imenom i prezimenom, Fokusa i Pametno.
Na fotografiji: Marijana Puljak, Ivica Puljak i Davor Huic.
Foto: Ranko Suvar / CROPIX
Ranko Šuvar / Hanza Media
Marijana i Ivica Puljak s kolegama u stožeru koalicije Stranke sa imenom i prezimenom, Fokusa i Pametno.

Trend bračnih parova u politici pokrenuo je par Puljak

Bračni par Puljak jutro je proveo u Splitu, gdje su odradili svoju građansku dužnost i glasovali, a potom su se zaputili u Zagreb, gdje su u klubu History dočekali izborne rezultate prema kojima, zasad, imaju dva mandata u Hrvatskom saboru. Marijana i Ivica Puljak među prvim su supružnicima koji su zajedno stupili na hrvatsku političku scenu. Preteča su gore navedenih ljubavnih parova, koji i kroz politički život kroče zajedno. Čini se da na političkoj sceni imamo novi trend.

Čitajte i:

Nikad emotivniji Raspudić svojoj 'lavici' Mariji: 'Bili smo sami, nosio sam te na ramenima...'

Nova životna uloga Marije Selak Raspudić: Energična docentica hrabro stupa na političku scenu

Tajna ljubav i vjenčanje otkriveni! Kako je Nikola Grmoja otkrio dobro čuvanu intimu zvijezda HRT-a

Novi bračni par na političkoj sceni u prvom zajedničkom izlasku: Špicom prošetali kćerkicu Danicu

Ovo nitko nije očekivao: Mile Kekin i njegova supruga Ivana ulaze u politiku i žele promjenu

Linker
11. travanj 2024 06:36