Britney Spears

 VALERIE MACON/AFP/PROFIMEDIA
Čeka se knjiga

Britney Spears objavila novu pjesmu, obožavatelji razočarani. Što vi mislite?

Trenutno više od Britneyine glazbe svijet očekuje njezine memoare. Kako je najavila, knjiga naslova „The Woman in Me” bit će objavljena 24. listopada i donijet će „hrabru i dirljivu priču o slobodi, slavi, majčinstvu, preživljavanju, vjeri i nadi, priču žene koja je priča pod vlastitim uvjetima”.

Trenutno više od Britneyine glazbe svijet očekuje njezine memoare. Kako je najavila, knjiga naslova „The Woman in Me” bit će objavljena 24. listopada i donijet će „hrabru i dirljivu priču o slobodi, slavi, majčinstvu, preživljavanju, vjeri i nadi, priču žene koja je priča pod vlastitim uvjetima”.

Britney Spears ponovo snima pjesme – upravo je objavila duet s Will.i.amom, frontmenom skupine Black Eyed Peas koja je zlatne dane imala početkom stoljeća s pjevačicom Fergie. Pjesma „Mind Your Business” referira se na Britneyin život i to nije prva suradnja danas 41-godišnje pop zvijezde i 48-godišnjeg glazbenika; još prije dvanaest godina napravili su pjesmu „Big Fat Bass” koja se našla i na Britneyinom albumu „Femme Fatale”, a Will.i.am je i producirao njezin album „Britney Jean” iz 2013. godine. Kasnije je ona zapjevala u njegovom hitu "Scream & Shout”, objavio je People.

image

Mnogi su slušatelji razočarani Will.i.amovim ‘štancerajem‘

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Ovih je dana Will.i.am naveliko najavljivao suradnju na društvenim mrežama, pa je i obećao da će „ljeto biti vruće”, dok je Britney pjesmi posvetila samo jedan Instagram Story, što je iznenadilo fanove, budući da inače učestalo dokumentira i pjevanje pred ogledalom. Tko želi, lako će zapamtiti tekst pjesme koji se uglavnom vrti oko poznate Britneyine fraze „Britney bitch”, a u pjesmi također dodaje: „Mind your business, bitch”. Poslije se kroz pjesmu obračunava s pozornosti medija i paparazzima kojima prijeti psima, a podloga je repetitivni elektronički ritam, što podsjeća na Will.i.amov uobičajeni rad, ali ovaj je uradak ipak nekoliko klasa slabiji. Dobar dio obožavatelja razočaran je konfekcijom koju su čuli, u komentarima na Instagramu neki tvrde da glas na snimci čak i nije Britneyin, a čudno im je i što je korištena njena stara fotografija.

image

Knjiga "Žena u meni" trebala bi ispričati cijelu priču o Britney Spears

GALLERY BOOKS/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

I posljednje glazbeno izdanje Britney Spears bilo je suradnja, prošle godine snimila je pjesmu potpuno drugačijeg ugođaja. Bila je to „Hold Me Closer” s Eltonom Johnom, koja je zapravo prerada njegove stare pjesme „Tiny Dancer”. Posljednji originalni Britneyin glazbeni projekt bio je album „Glory” iz 2016. godine.

Trenutno više od Britneyine glazbe svijet ipak očekuje njezine memoare. Kako je najavila, knjiga naslova „The Woman in Me” („Žena u meni”) bit će objavljena 24. listopada i donijet će priču „o glazbi i ljubavi, hrabru i zapanjujuće dirljivu priču o slobodi, slavi, majčinstvu, preživljavanju, vjeri i nadi, priču žene koja je priča pod vlastitim uvjetima”, obećao je izdavač Gallery Books.

Linker
26. travanj 2024 17:48