Bennifer nikad jači

Čak se i Jennifer Lopez šali na račun lica Bena Afflecka

Bračni par uspio je zasjeniti sve zvijezde i kotroverze na dodjeli Grammyja i postati tema rasprava o tome što zapravo znači njegov izraz lica.

Nakon što su postali glavna tema nakon Grammyja zbog njegovog dosađivanja i njezine opomene, Jennifer Lopez i Ben Affleck pokazali su da iznad svega imaju stila, kao i da je među njima sve u najboljem redu.

Pjevačica i glumica na svom je Instagramu podijelila najavu za njegov nadolazeći film, a u istoj ga je i simpatično zadirkivala. Video s isječcima iz filma, Jen je malo "preradila", na prvom kadru je zamrznuto Benovo lice, koje je sada i ona prokomentirala, baš kao i svi koji su gledali Grammyje.

"Sretno lice mog supruga", našalila se Lopez i nasmijala svoje pratitelje, ali i zatvorila usta svim dušobrižnicima.

Uz video je napisala i "Ne mogu dočekati", dajući time ogromnu podršku Afflecku koji je film režirao, a u njemu i glumi suosnivača Nikea Philipa Knighta. Premijera je najavljena za 5. travnja, a film govori o najpoznatijoj suradnji, onoj između NBA Zvijezde Michaela Jordana i sportske modne kuće Nike u stvaranju jednih od najprepoznatljivijih tenisica do danas Nike Air.

U filmu ponovno zajedno glume dva velika prijatelja Affleck i Matt Damon, koji tumači prodavača cipela u Nikeu Sonnyja Vaccara, koji je radio na tome da Michael Jordan nosi njihove tenisice. Uz spomenuti dvojac u filmu se pojavljuje još zvjezdanih imena: Jason Bateman, Chris Messina, Marlon Wayans, Chris Tucker i Viola Davis.

Ovim potezom i slatkim "podbadanjem" supruga J.Lo je pokazala da je među njima sve u najboljem redu, jer su se po svjetskim medijima počele nagađati situacije i izmišljati svađe između para. Zaleđeno lice Bena Afflecka bilo je predmet šala na internetu, a sve je kulminiralo u trenu kada je do njih sjeo voditelj ceremonije Trevor Noah. Tada je nasmijana Jen reagirala na Benovu opasku i čini se kao da ga je opomenula.

Neki tabloidi čak su i angažirali čitača s usana da saznaju kako mu je rekla da prestane. "Izgledaj više prijateljski. Izgledaj motivirano", dodala je. "Možda budem", odgovorio joj je Affleck. Jen se tada "sledila" kada je shvatila da je njihovo meškoljenje zabilježila kamera.

image

Ben Affleck i Jennifer Lopez na dodjeli Grammyja

CBS/PLANET/PROFIMEDIA

No, odlučila je preuzeti situaciju u svoje ruke i odgovoriti svim dušobrižnicima. S njihovim brakom sve je u redu, a Ben je sretan kakav god izraz lica imao. I prije nego su se pomirili 2020. Affleck i Lopez prisjećali su se svoje veze s početka 2000.-ih uz komentare da im je bilo nemoguće živjeti od pritiska tabloida.

Rastavljali su ih pri svakom izlasku na ulicu čak i zbog bacanja smeća, pritisak je bio prevelik i veza dvije megazvijezde se raspala. Jen je istaknula da je u doba društvenih mreža njoj laknulo, jer sama ima kontrolu nad time kako će sebe i svoju obitelj prikazivati - što ona redovito i čini.

Linker
25. travanj 2024 16:58