Odbila je

Cara se zbog ovog osjećala kao čistunka: ‘Rekli su da skinem donje rublje i pokazali lubrikant‘

U procesu snimanja dokumentarne serije o seksu, manekenka i glumica imala je priliku doživjeti neke vrlo neobične stvari.

Iako su se ne tako davno pojavile fotografije na kojima Cara Delevingne​ izgleda zapušteno što je zabrinulo mnoge njene obožavatelje, manekenka se vratila blistavija nego ikad i to s novim projektom. U Cannesu je predstavila svoju doku-seriju Planet Sex, koja će se prikazivati na Hulu. Ova 30-godišnja glumica i model zbog potreba snimanja posjetila je seminar masturbacije, na kojem se blago rečeno - šokirala.

Ovog je tjedna na godišnjem sajmu Mipcom u Cannesu otkrila mnoge detalje sa snimanja, a zbog jedne se situacija Cara osjećala kao puritanka. Zbog serije je otišla na tečaj masturbiranja, a šokirala ju je molba da se skine, potpuno. Dokumentarna serija istražuje pitanja vezana uz ljudsku seksualnost. Isto tako, neka su iskustva koja je doživjela na snimanju više ‘istraživačka‘ od drugih.

image

Cara je predstavila svoj novi projekt

VALERY HACHE AFP

"Otišla sam na seminar masturbiranja, mislila sam da će to biti učionica u kojoj ću raditi na notepadu. Umjesto toga dočekala nas je ružičasta podloga za vježbanje na podu, bilo je šestero polaznika. Tad su nam rekli: ‘Pa hajde, skinite svoje donje rublje. Ovo je lubrikant‘", prepričala je Delavigne.

Dodala je da za sebe nije smatrala da je čistunka. "Prilično sam moderna, mlada, cool i spremna za sve djevojka, ali svejedno sam reagirala s: ‘Molim što? Oprostite, nema apsolutne šanse, neću to napraviti‘. Ali zapravo sam učinila sve što mi je bilo ugodno raditi", dodala je.

image

Snimila je dokumentarnu seriju ‘Planet Sex‘

VALERY HACHE AFP

U ovom projektu, koji će se konačno krenuti prikazivati, vrlo je predano sudjelovala, a začudila se na kojim je sve mjestima bila zahvaljujući snimanju. "Svaki dan bio je potpuno drugačiji, ja bih pitala: ‘A što radimo danas?‘", objasnila je Cara.

Osim tečaja masturbacije pokazala je i aktivnosti poput vađenja krvi dok se istovremeno doživljava orgazam kao i posjeta pornografskoj knjižnici.

Ranije ove godine Cara je viđena da intervjuira ljude u poznatom LGBTQ+ mjestu u Londonu, a sve je to bilo za potrebe snimanja nadolazeće emisije.

Linker
24. travanj 2024 01:17