Fanovi su zabrinuti

Svijet joj je pod nogama, a njoj se ruke tresu i jedva stoji!

Nakon što je tjednima šokirala javnost rastrojenim ponašanjem Cara Delevingne u Parizu je predstavila kolekciju ‘Cara Loves Karl‘.

Cara voli Karla, ali još više divlje zabave. To je sukus njezinih problema koji posljednjih tjedana i mjeseci prate svjetskog top modela, glumicu i dizajnericu Caru Delevingne, koja je 12. kolovoza proslavila 30. rođendan.

Proslava okruglog rođendana koji obično označava ulazak u zrele godine i oproštaj s razuzdanim mladenačkim ponašanjem u njezinom slučaju se očito odužila, a fotografije Care Delevingne kako u rastrojenom stanju, neuredne kose baulja zračnim lukama i ulicama zabrinule su javnost i njezine prijatelje.

image

Njujorško predstavljanje svoje kolekcije je propustila

REYNAUD JULIEN/APS-MEDIAS/ABACA/SHUTTERSTOCK

Nije se pojavila niti na svom, najvažnijem događaju u sklopu njujorškog Tjedna mode, na kojem je predstavljena njezina kolekcija ‘Cara Loves Karl‘, što je bilo najavljeno kao jedno od najvažnijih i najiščekivanijih događanja u New Yorku ovog mjeseca. Kako se Cara Delevingne, po adresi prebivališta Njujorčanka, nije pojavila u backstageu i na pisti da pozdravi publiku, na njega nije stigao niti glavni dizajner s kojim je osmislila svoju uniseks kolekciju posvećenu pokojnom legendarnom Karlu Lagerfeldu, čija je muza bila.

Zajednička kolekcija bila je jedan od posljednjih projekata koji je slavni dizajner započeo uoči svoje smrti 2019., a i Cara Delevingne je, kako se tada pisalo, bila počašćena i oduševljena zajedničkom suradnjom.

image

U kolovozu je proslavila 30. rođendan

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

U međuvremenu se ipak toliko skockala da je uspjela doći na pariško predstavljanje kolekcije,

Prije toga gostovala je kod Jimmyja Fallona, a gledatelji su primijetili se još uvijek ne može u potpunosti kontrolirati jer su joj se cijelo vrijeme tresle ruke.

Ipak, bila je to Cara Delevingne kakvu pamtimo i poznajemo iz boljih dana. Savršeno uređene kose, besprijekorno našminkana, u visokim crnim čizmama i modelu iz vlastite kolekcije plijenila je pozornost na svakom koraku.

Privatna pitanja bila su zabranjena, a prijatelji iz njezina najbližeg kruga u kuloarima su komentirali da Cara ne vidi u čemu je problem.

image

Bila je muza pokojnog dizajnera Karla Lagerfelda koji ju je obožavao

REYNAUD JULIEN/APS-MEDIAS/ABACA/SHUTTERSTOCK

"Okej, možda slike koje su izašle u javnost proteklih tjedana nisu najsjajnije, ali ona ih smatra smiješnima i zabavnima, te tvrdi da je s njom sve u redu i pod kontrolom. Cara se oduvijek voljela ludo zabavljati, pa niti ovo nije ništa čudno", govore.

Za njezino dobro želimo vjerovati da su - u pravu.

Linker
17. travanj 2024 01:05