SASVIM ISKRENO

Cindy Crawford nakon 30 godina otkrila zašto njezin brak s Richardom Gereom nije potrajao

Cindy Crawford je u dokumentarcu "The Super Models" otvoreno govorila o svom prvom braku s glumcem Richardom Gereom i otkrila što je pošlo krivo.

Prije nego što se udala za modela Randea Gerbera, supermodel Cindy Crawford je bila udana za glumca Richarda Gerea. Par se upoznao 1988. godine kada je ona imala samo 22 godine, a on 39. Kada su se tajno vjenčali u Las Vegasu, on je imao 42, a ona 25 godina, a brak im je potrajao samo četiri godine.

Sada, nakon 30 godina, slavna manekenka progovorila je o svojem prvom braku i razlozima njegovog kraha. Smatra da im je najviše presudila njezina mladost jer se u svemu pokušavala prilagoditi njemu.

"U početku, kad si mlada djevojka, svemu se pilagođavaš - ako on voli bejzbol, i ja ga volim, ako on voli tibetanski budizam, i ja bih ga mogla zavoljeti... Spremni ste prilagoditi se, u potpunosti se pretvoriti u osobu u koju ste zaljubljeni", otkrila je i dodala kako im je velika razlika u godinama presudila.

image

Cindy Crawford i Richard Gere

BEI/SHUTTERSTOCK

"Mislim da su dvadesete godine u kojima tek počinješ otkrivati tko želiš biti. To je vrijeme kada pokušavaš otkriti tko si i koju unutarnju moć imaš", rekla je i dodala kako je s 22 godine bila mnogo spremnija na kompromise, ali su joj u jednom trenutku dodijali.

"Odlučila sam da više ne želim to, željela sam povremeno i biti ‘vođa‘, ili hodati rame uz rame s nekim", priznala je Cindy koja je u vrijeme kada je bila sa slavnim glumcem bila među najtraženijim modelima - radila je s Chanelom, Muglerom, Ralph Laurenom, a samo za nju je Gianni Versace kreirao crvenu haljinu s dubokim dekolteom u kojoj je stigla na dodjelu Oscara sa svojim tadašnjim suprugom, zvijezdom filma "Zgodna žena".

image

Na dodjeli Oscara 1991.

SNAP/SHUTTERSTOCK

Njih dvoje su danas u sjajnim odnosima, a Cindy je u sretnom braku s Randeom Gerberom za kojeg se udala 1988. i s njim je dobila kćer Kaiu te sina Presleyja - oboje se bave modelingom. Richard Gere pak je bio u braku s modelom i glumicom Carey Lowell s kojom ima sina Homera, a nakon razvoda s njom ljubav je pronašao s publicisticom Alejandrom Silva.

Linker
22. travanj 2024 20:41