kakva sličnost

Cindy Crawford objavila rijetku fotografiju i pokazala od koga je naslijedila dobre gene

Bivši supermodel rado dijeli fotografije svoje djece i supruga, no ovaj put je fanove iznenadila i pokazala sestre i mamu.

Slavni supermodel Cindy Crawford inače na društvenim mrežama sa svojih nešto više od osam milijuna pratitelja dijeli fotografije svoje djece, 22-godišnje kćeri Kaie i 24-godišnjeg sina Presleya, ali i one na kojima uživa tijekom odmora s mužem, 61-godišnjim bivšim modelom Randeom Gerberom. Međutim, ovaj put je 57-godišnjakinja fanove iznenadila drugačijom obiteljskom fotografijom - onom na kojoj se nalazi u društvu svoje majke i sestara.

image

Na fotografiji se nalazi u društvu svoje majke i sestara

INSTAGRAM

"Zabavan vikend s mamom i sestrama", kratko je napisala uz fotografiju na kojoj pozira uz majku, 77-godišnju Jennifer Sue Crawford-Moluf, te dvije sestre, Chris i Danielle. Cindy je imala i brata Jefferyja koji je preminuo s tri godine od leukemije. Manekenka koja je tijekom svoje karijere radila sa Chanelom, Muglerom, Ralph Laurenom i Giannijem Versaceom i dalje je bliska s obitelji i ne krije koliko uživa u obiteljskim trenucima. Zadnji put je na Instagramu objavila fotografiju uoči blagdana, na kojoj su prisutni gotovo pa svi uži i širi članovi obitelji.

"Najdraže mi je kod blagdana to što okupljaju obitelj. Tako sam zahvalna što provodim vrijeme sa svojima! Moja božićna želja je da svi vidimo i prepoznamo kako smo svi više slični nego različiti. Sretni blagdani!", napisala je tada i još jednom pokazala koliko cijeni trenutke s najbližima.

image

Cindy i Rande u braku su od 1988. godine i imaju dvoje djece

TODD WILLIAMSON/SHUTTERSTOCK

Inače, Cindy se udala za Randea Gerbera 1988. godine i s njim je dobila kćer Kaiu te sina Presleyja, koji su krenuli stopama slavnih roditelja i počeli se baviti modelingom. Prije sreće s Randeom, bila je četiri godine u braku s Richardom Gereom, zvijezdom filma "Zgodna žena", s kojim je i danas u dobrim odnosima.

Linker
25. travanj 2024 05:14